Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Листопад – місяць особливий: бухгалтери Житомирщини мали можливість відвідати семінари як для бюджетних, так і для комерційних організацій

December 4, 2015

Листопад видався особливим місяцем для житомирян-бухгалтерів: ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провела цього місяця два семінари – для бюджетних організацій і для комерційних фірм. Деякі бухгалтери встигли відвідати обидва заходи і змогли поповнити свої знання і щодо бюджетних нововведень, і з тематики комерційного семінару.
На комерційному семінарі 24.11.15 р. не лише розглядалися зміни в поточному законодавстві, але й аналізувалося перспективне законодавство з метою підготовки до майбутніх нововведень з податкової реформи. Також на семінарі було зроблено огляд останніх роз'яснень ДФС щодо ПДВ, розглянуто бухгалтерський облік ПДВ в умовах застосування електронної системи адміністрування ПДВ та інвентаризація розрахунків із податків і платежів, порядок проведення та відображення результатів в обліку.
Лектор Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, дуже чітко дала відповіді на всі запитання бухгалтерів.

Семінар учасникам сподобався, про що свідчать їхні позитивні відгуки:

ФЛП «Горбатюк В.А.»:
«Семінар цікавий, лектор дуже доступно доніс інформацію, дізнався багато корисного і цікавого. Спасибі.»

«Редакція газети «Ехо»:
«Корисним було ознайомитися з нововведеннями з 01.01.16 р., з нововведеннями у Трудовому кодексі, з нюансами реєстрації податкових накладних. Велике спасибі.»

Комбінат «Рекорд»:
«Семінари подобаються. Для бухгалтера знати все корисно і цікаво. Відвідую всі семінари із задоволенням. Щиро вдячна організаторам.»

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i2735]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!