Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кіровоград: перших переможців визначено!

April 29, 2015

Піднесений великодній настрій автоматично поширився і на квітневе засідання Кіровоградського бухгалтерського клубу, яке відбулося у приміщенні Кіровоградського міськвиконкому. Уперше цього року серед передплатників видань «Баланс-Клубу» було розіграно чотири подарункових сертифікати. Тож семінар розпочався незвично й радісно - з визначення та оголошення переможців. Власниками сертифікатів мережі магазинів «Watsons» стали:

  1. Хомяк Варвара Іванівна, ПП «Колос».
  2. Проценко Людмила Яківна, ПП «Техагропоставка».
  3. Левицька Надія Іванівна, ТОВ «Агрофірма Юлія».
  4. Гулемба Олена Сергіївна, Гайворонський професійний аграрний ліцей.

Оскільки жодного з названих переможців на семінарі, на жаль, не виявилося, аудиторія привітала їх віртуально й після аплодисментів перейшла до робочої частини зустрічі.
Першою слово взяла Тетяна Берестовенко,начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб. Вона нагадала бухгалтерам про зміни, які сталися в законодавстві стосовно ПДФО, податкової соціальної пільги та єдиного податку.
 Про позитивні тенденції в новому розрахунку понижуючого коефіцієнта ЄСВ учасникам семінару розповів Дмитро Діхтяренко, головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування ЄСВ.
Ірина Іванова, начальник відділу податку на прибуток розповіла про відмінності в нарахуванні податку цього й наступного року, надала конкретні відповіді на всі запитання учасників та поділилася своїм баченням змін, які очікують на платників податку на прибуток у 2016 році.
Як завжди, «на десерт» розглядалася тема щодо ПДВ. На чисельні запитання бухгалтерів відповідав Володимир Чернявський, начальник відділу контролю за декларуванням податку на додану вартість та контролю об’єктів і операцій.
Постійні зустрічі начальників відділів ДФС із бухгалтерами на засіданнях клубу сприяють атмосфері довірливого спілкування, що суттєво допомагає у вирішенні різних складних ситуацій. Як зізналася у приватній бесіді постійний учасник клубу, якщо спочатку лекторів-податківців сприймали з недовірою і навіть острахом, то зараз слухають їх із задоволенням, і що найголовніше, почали розуміти проблеми податківців не менш, аніж свої власні.
А завершилося засідання клубу ще одним приємним моментом – розіграшем друкованої продукції «Баланс-Клубу» серед учасників семінару. Можна з упевненістю прогнозувати, що не менш приємним буде й початок наступної зустрічі, адже на ній вручатимуться подарункові сертифікати нашим першим щасливчикам.

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i2337]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!