Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Огляд податкового законодавства, актуальні питання, коментарі та рекомендації бухгалтеру для його впевненості у правомірності дій

March 31, 2017

У березні обласний осередок ГО «ВБК» провів у Рівному чергове відкрите засідання клубу бухгалтерів на тему: «Огляд податкового законодавства. Актуальні питання. Коментарі та рекомендації». Завдяки професійності податкового експерта ТВ ВГО АППУ Михалишиної Валентини Петрівни бухгалтер отримали інформацію та готові рішення для практичного застосування норм податкового законодавства.
Крім традиційного огляду змін, унесених до Податкового кодексу та деяких законів України щодо податкової реформи в частині податку на прибуток, актуальних роз'яснень з ПДВ, на прохання бухгалтерів висвітлювались питання про типові помилки, які допускають платники податків в податковій звітності. Крім того, ішлося про дотримання законодавства про працю, особливості оформлення працівників у різних практичних ситуаціях (неповний робочий час, відпустки за свій рахунок, термінові та безстрокові трудові договори, сумісники, виконання засновником обов'язків директора). Ці та інші питання висвітлила Гелешко Надія, фахівець ДП  «Сервісно-видавничий центр Міндоходів України» у Рівненській області.
Завершальна частина семінару відбулась у форматі конкретних запитань-відповідей та активної дискусії учасників заходу. Семінар вкотре підтвердив, що бухгалтери потребують професійних роз'яснень питань.

Анна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3643]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!