Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Основні положення пенсійної реформи для бухгалтерів і керівників фермерських господарств та агропідприємств

November 27, 2017

23 листопада в м. Хмельницькому відбувся семінар-практикум для бухгалтерів і керівників фермерських господарств та агропідприємств області. Організатор - ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки провідних фахівців ГУ ДФС у Хмельницькій області та управління ПФУ в м. Хмельницькому.
Лектор ГО «ВБК», сертифікований аудитор кандидат економічних наук Гуменюк Антоніна Федорівна висвітлила питання реєстрації розрахунків коригування до спецрежимних ПН, зупинення реєстрації податкових накладних, бюджетної дотації для сільгосптоваровиробників, відображення результатів інвентаризації в податковому та бухгалтерському обліку, акцизного податку, особливостей виплат доходів сільгосппідприємством.
Перший заступник начальника управління ПФУ у м. Хмельницькому Лужанінова Марія Анатоліївна розкрила питання пенсійної реформи.
Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування екологічного податку та рентної плати, адміністрування місцевих податків та зборів, камеральних перевірок податкової звітності управління податків і зборів з юридичних осіб Довгалюк Лариса Вікторівна розглянула тему орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності, розповіла, на що слід звернути увагу єдинникам четвертої групи  в разі підтвердження права на сплату єдиного податку в 2018 році, як складати декларацію, якщо змінюється об’єкт оподаткування протягом року, як розрахувати частку сільгоспвиробництва.

Куйдан Ірина Володимирівна, ФГ «Хижницьке 2010»:
– Я передплачую журнал «Баланс-Агро » та «Бібліотека «Баланс»». На сторінках цих видань, так само як і на проведеному семінарі, отримую корисну інформацію, все доступно та зрозуміло. Дуже дякую.

Коваль Наталія Дем’янівна, ТОВ «Летичів Агро Інвест»:
– Дуже змістовний семінар. Гарно розкрито всі питання. Чудові компетентні лектори. Багато корисного дізналася про основні положення пенсійної реформи, про зупинення реєстрації податкових накладних, про інвентаризацію та відображення її в бухгалтерському обліку, про орендну плату за земельні ділянки та інше. Доречно було б проводити такі семінари частіше. Дуже вам вдячна!

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ткач Ольга Петрівна,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!