Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нововведення в оподаткуванні 2015 року: узагальнюємо практику застосування за результатами І кварталу

April 24, 2015

23 квітня у Вінницю прийшла справжня весна! І довгоочікуване потепління збіглося з весняним семінаром, організованим громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки Департаменту АПР. За доброю традицією, семінар проходив в актовому залі Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації м. Вінниці.
У цей складний час змін, звичайно ж, дістається найбільше бухгалтерам! І для того щоб допомогти їм урахувати останні нововведення і зміни, відреагувати на всі вимоги держслужб і при цьому вчасно подати звіти, «Баланс Клуб» організував семінар.
Відкрила захід Поліщук Ю. Г., голова Вінницького обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Вона розповіла про діяльність Клубу та провела розіграш подарункових сертифікатів у рамках програми «Все включено».
Лектором була постійний партнер, лектор-експерт Ірина Зубрицька, податковий та фінансовий консультант, судовий експерт, економіст, яка нещодавно повернулася з Бухгалтерського бізнес-форуму, що відбувся у м. Києві.
На семінарі розглядалися вкрай актуальні питання:
1. ПДВ. Останні роз’яснення ДФС щодо електронного адміністрування ПДВ. Звітування за новою формою декларації. Проблемні питання уточнюючих декларацій за «старі» періоди. База оподаткування ПДВ з 01.01.15 р. для виробничих підприємств і не тільки.
2. Податок на прибуток підприємств. Реформування обчислення та сплати податку на прибуток у 2015 р. Хто складає декларацію за І квартал 2015 р. Облікова політика підприємства: неформальний підхід до складання.
3. ЄСВ. Військовий збір. ПДФО. Виплати мобілізованим працівникам. Складаємо 1ДФ за І квартал за новою формою. Особливості утримання ПДФО за певними видами доходів у 2015 р. Нарахування та утримання на виплати мобілізованим працівникам з березня 2015 р.
4. Єдиний податок. «Стара» звітність за новими ставками. Вирішуємо проблемні питання, що виникли у платників четвертої групи.
5. Застосування РРО. Розширення сфери застосування РРО у 2015 р. Роздрібний акциз у розрахункових документах.
Бухгалтери ставили багато запитань лектору й отримували вичерпні відповіді від професіонала! Презентація, що була представлена на семінарі, і досі користується великим попитом у бухгалтерів, про що свідчать відгуки учасників.
У семінарі взяли участь також і наші партнери – компанія «1С Україна». Вони виступили із презентацією своєї компанії та надали інформацію про відображення змін щодо обліку заробітної плати в типових конфігураціях «1С: Підприємство 8» у 2015 році.
Незважаючи на те що семінар тривав три години, усі з великим зацікавленням чекали розіграшу подарункових сертифікатів! І хоча серед переможців жодного учасника в залі не виявилося, усі щиро за них раділи і вкотре переконалися, що компанія «Баланс-Клуб» завжди виконує свої обіцянки! А ті щасливчики, які виграли призи, дуже раділи, коли їм повідомили телефоном про виграш і обіцяли обов`язково відвідувати наші семінари й залишатися відданими передплатниками видань «Баланс-Клубу».
А головним побажанням усіх було – «зустрічатися частіше!»

Про успіх заходу свідчать відгуки учасників:

Цибульська Г.Ю., головний бухгалтер ТОВ «Гарантінвестагро»:
На семінарі були детально висвітлені всі теми програми. Лектор навела багато докладних практичних прикладів. Звернено увагу на всі нові зміни в податковій політиці. Було цікаво слухати, а головне – дуже доступно і зрозуміло. Отримано багато корисної інформації, яку обов`язково застосовуватиму на своєму підприємстві. Дуже висока якість організації семінару. Велике спасибі!»

Щегельська Т.О., бухгалтер ТОВ «ЦМСУ»:
«Уперше моє знайомство з вашим журналом відбулося близько трьох років тому. До цього я користувалася іншими виданнями та Інтернетом. Але прочитавши декілька номерів і потрапивши на один із ваших семінарів, пріоритети тут же змінилися. Дуже хочеться подякувати редакції журналу "БАЛАНС" за доступне викладення інформації. А за семінари окреме спасибі. Семінари проходять в режимі "Про ГОЛОВНЕ", чітко, нічого зайвого і відволікаючого. Слайдами, отриманими на  семінарі, можна користуватися як настільними книгами-шпаргалками - чітко «питання-відповідь». Спасибі величезне за вашу роботу. Бажаю вам творчих успіхів, благополуччя і мирного неба»

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i2330]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!