Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Живе спілкування, можливість поставити запитання й отримати вичерпну відповідь від фахівців – велика перевага перед іншими способами отримання інформації

March 1, 2017

Вінниця, 23 лютого... Начебто звичайний день, але... Не встигли вщухнути пристрасті щодо січневого семінару, як знову «Баланс-Клуб» зібрав своїх передплатників і запрошених гостей на новий семінар!
В актовому залі  наших постійних партнерів – Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації м. Вінниці відбувся черговий семінар-практикум для бухгалтерів і керівників підприємств. Захід організовано громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки Департаменту АПР.
Тему семінару «Реформа системи оплати праці та податкова реформа. Аналізуємо перші роз’яснення та практику» було обрано з урахуванням останніх змін у трудовому законодавстві та податковому обліку. На семінарі було розглянуто низку таких важливих питань, як:
1. Новини законодавства.
2. Податок на додану вартість. Питання заповнення кодів. Новий порядок бюджетного відшкодування.
3. 3200 грн.: дотримання норм закону та соціальної справедливості. Як уникнути зайвих витрат на оплату праці. Приклади нарахувань заробітної плати у 2017 році.  
4. Єдиний податок та підприємці: особливі ризики діяльності.
5. 1С:Підприємство: Нововведення обліку заробітної плати у 2017 році.
Ураховуючи безліч змін, учасники отримали важливу та потрібну інформацію від лектора і постійного партнера Зубрицької Ірини Юріївни, податкового та фінансового консультанта, судового експерта, економіста.
Хмельницька Ірина Михайлівна, партнер ВБК, представник  «1С:Україна» розповіла про зміни щодо 1С:Підприємство й дала чіткі рекомендації для роботи.
З огляду на те що тема семінару була вкрай актуальною, лекторам було поставлено багато запитань, на які бухгалтери отримали вичерпні відповіді . На підтвердження цього ми отримали відгуки від наших учасників семінару:

Присяжнюк Л.А., головний бухгалтер НКП «АТЦ»:
– Дякую товариству «Баланс-Клуб», Вінницькому представництву – за якісні, своєчасні, змістовні та вичерпні семінари, що допомагають бухгалтеру підприємства знайти вихід із складних лабіринтів нашого законодавства. Живе спілкування, можливість поставити запитання й отримати вичерпну відповідь від фахівців – є великою перевагою перед іншими способами отримання інформації. Інформація, що подається на семінарах, організованих «Баланс-Клубом», є своєчасною і необхідною.

Обухівська А.О., головний бухгалтер ФГ «Бондарук»:
– Я є передплатником електронної версії «Баланс-Агро» та «Бібліотеки «Баланс» уже два роки поспіль. Дуже вдячна за ці видання, що допомагають у роботі та висвітлюють багато питань в аграрній сфері, відповіді на які неможливо знайти в інших виданнях. Також я вдячна за семінари, що надають багато нової інформації, та за цікаві нові зустрічі.
З «Балансом» завжди є рішення !!!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3564]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!