Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Типові помилки в податковій звітності

September 28, 2017

Рівненський обласний осередок ГО «ВБК» після літніх канікул провів 22 вересня день відкритих дверей на тему: «Зміни у критеріях блокування реєстрації ПН. Поворотна та безповоротна фінансова допомога». Семінар проходив у Рівному, у відкритій вітальні ГО «Простір» – дякуємо за запрошення!
Михалишина В.П., експерт ГО «ВБК», податковий експерт територіального відділення Асоціації платників податків України у Рівненській області розповіла про дії платника в разі зупинення реєстрації податкових накладних, про порядок оскарження платником рішення ДФС про відмову в реєстрації податкової накладної. Також крім традиційного огляду змін, унесених до Податкового кодексу та деяких законів щодо податкової реформи в частині податку на прибуток, на прохання бухгалтерів розглядалися типові помилки, яких припускаються платники податків під час складання податкової звітності.
Козік О.П., представник ТОВ «РЕНОМЕ СМАРТ», керівник відділу впровадження ERP-систем  розповіла про оформлення оплати за час перебування у відрядженні та звіту про використання грошових коштів у прикладних рішеннях для автоматизації бізнесу.
Перед закінченням семінару відбувся розіграш сертифіката на участь у ювілейному конкурсі «Кращий бухгалтер України». Завершальна частина семінару відбулась у форматі конкретних запитань-відповідей та активної дискусії учасників заходу.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Анна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

 

[i3930]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!