Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінари ГО «ВБК» допомагають вчасно дізнатися про новини в бухгалтерському та податковому законодавстві, вчасно подати звітність, вчасно виправити помилки

November 22, 2017

21 листопада у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся черговий семінар-практикум для бухгалтерів комерційної сфери та агропідприємств Хмельницької області, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
Лектор-експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор, кандидат економічних наук А.Ф. Гуменюк проаналізувала зміни до Закону про бухгалтерський облік, розглянула питання щодо ремонту та поліпшення орендованого майна, безоплатного користування майном, блокування реєстрації ПН і штрафів за несвоєчасну реєстрацію.

Панасюк Наталія Михайлівна, головний бухгалтер ПП «Пежо Автолюкс»:
– Завдяки семінарам ми вчасно дізнаємося про новини щодо ведення бухгалтерського та податкового обліку, вчасно здаємо звітність і маємо можливість також вчасно виправити помилки. На сьогоднішньому семінарі ми дізналися про зміни до Закону  про бухгалтерський облік і маємо можливість вчасно підготуватися до їх застосування. Прекрасно висвітлено питання оренди, дуже своєчасно й доступно розглянуто питання щодо блокування податкових накладних. Дякую.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ткач Ольга Петрівна,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!