Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Станьте й Ви переможцем конкурсу «Кращий бухгалтер України»!

June 26, 2017

21 червня Тернопільський обласний осередок ГO «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провів семінар-практикум для бухгалтерів комерційних та аграрних підприємств.
З 1 вересня 2017 року стартує конкурс «Кращий бухгалтер України», в якому кожен бухгалтер може взяти участь, перевірити свої знання та отримати сертифікат так само, як переможці попередніх конкурсів «Кращий бухгалтер України» - лектори семінару Іванечко Ю. М., канд. екон. наук, та Іванечко П. М., канд. екон. наук, голова Тернопільського осередку МГО «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів».
 На семінарі розглядалися такі питання: новини законодавства; актуальні роз'яснення з питань оподаткування; огляд актуальної судової практики; актуальні питання з ПДВ; зміни до Положення про документальне забезпечення записів у бухгалтерському обліку № 88; електронний кабінет використовуємо в роботі з 01.07.17 р. в повному обсязі.
Приємним сюрпризом для бухгалтерів став розіграш подарункового сертифіката зі знижкою 22 % на святкування Дня бухгалтера на круїзному кораблі «Роза Вікторія». А всім бухгалтерам, хто хотів би привітати керівника та колег із професійним святом, стане у пригоді кращий подарунок до дня бухгалтера – книга «Бухгалтер, якому довіряють».

Гуцал Михайло Васильович, головний бухгалтер ПАП «Нива»:
– Тема семінару викладена доступно, професійно і своєчасно. Актуальним було питання з ПДВ, багато нової інформації дізнався про те, як використовувати в роботі електронний кабінет. Дуже вдячний за вашу роботу і проведення таких семінарів.

З нами завжди є рішення!

Ганна Чабан,
голова Тернопільського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
te@b-club.com.ua

[i3753]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!