Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Навчання бухгалтерів Хмельниччини: «Головний бухгалтер і безпека бізнесу»

January 28, 2016

21 січня 2016 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся семінар для бухгалтерів та керівників підприємств Хмельницької області. Організатор семінару – Хмельницький обласний осередок ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», лектор – сертифікований аудитор, експерт ГО «ВБК», канд. екон. наук Гуменюк А.Ф.
У семінарі взяли участь близько 220 бухгалтерів. Розглядалися такі питання: огляд основних змін, унесених Законом від 24.12.15 р. № 909-VIII; ознайомлення із Законом про Державний бюджет України на 2016 рік; фінансова звітність за 2015 рік – основа для розрахунку податку на прибуток; «трудова квота», особливості заповнення та подання ФОП- загальносистемником і єдинником звіту з ЄСВ, новини держреєстрації.
 Інформація, отримана на семінарі, є актуальною і важливою.
Дуже доречним та корисним був розбір та аналіз нововведень. Бухгалтери отримали поради та рекомендації щодо правильного закриття 2015 року, нарахування податку на прибуток, «трудової квоти». Цікавими були запитання від бухгалтерів, особливо щодо ПДВ, ПДФО, ЄСВ та акцизному податку.

Після семінару учасники поділилися своїми враженнями:

Омелечко Олена Степанівна,головний бухгалтер ТОВ «Літма»:
– Щирі, розумні, ввічливі, дуже кваліфіковані працівники. Завжди знаходять можливість допомогти, порадити, заспокоїти. Вчасно реагують на зміни в законодавстві і доводять їх до нашого відома. Щиро вам дякую за те, що ви є і працюєте з нами.

Гриндій Олена Василівна, головний бухгалтер ДП «Подільський ЕТЦ»:
– Семінари змістовні, цікаві, розглядаються актуальні питання. Ураховуються побажання бухгалтерів, на які питання звернути увагу. Дякую за професіоналізм, доброзичливість організаторів, лектора.

Зінько Лілія Валентинівна, головний бухгалтер ПМП «Норма»:
– Дуже гарно висвітлено всі питання, винесені на семінар. Лектор Гуменюк А.Ф. на високому професійному рівні розкрила всі зміни в 2016 році в бухгалтерському та податковому обліку.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua
 

[p2831]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!