Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Баланс-Агро» – надійний партнер бухгалтерів агропромислового сектора!

October 31, 2016

20 жовтня в актовому залі Бершадського управління АПК пройшов кущовий семінар для бухгалтерів і керівників аграрного сектора найвіддаленіших районів Вінницької області - Бершадського, Чечельницького, Крижопільського, Тростянецького та Теплицького.
Семінар було організовано громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та редакцією журналу «Баланс-Агро». Відкрив семінар начальник управління АПР Бершадської РДА Благодир Юрій Андрійович. Він загострив увагу на тому, що в цих районах переважає аграрна специфіка й тому такі семінари вкрай необхідні.
У роботі семінару взяли участь:
Наумов Сергій Михайлович, головний редактор журналу «Баланс-Агро»;
Темник Катерина Іванівна, лектор-експерт ГО «ВБК», податковий консультант, член спілки податкових консультантів України, бухгалтер-економіст-практик, ЧП з обліку й аудиту; консультування з питань податкового законодавства;
Хмельницька Ірина Миколаївна, представник «1С Україна».
На семінарі було розглянуто найактуальніші питання:
1. Перспективне законодавство: огляд пропозицій Мінфіну щодо змін до Податкового кодексу.
2. ПДФО з доходів, що виплачуються сільгосппідприємством.
3. Знижуємо податкові ризики - захищаємо активи, аналізуємо й виправляємо помилки.
4. Підтверджуємо дійсність господарських операцій.
5. Уникаємо акцизного податку.
6. Підтверджуємо правильність застосування цін на продукцію в 2014-2016 роках.
7. Списуємо ОЗ нині та чекаємо змін до ст.189 ПК для утилізації запасів.
Семінар тривав майже п’ять годин і проходив в активній та живій формі. Розгорялися справжнісінькі словесні баталії, з яскравими дискусіями та масою пропозицій!!! Учасники семінару ставили свої наболілі запитання та висловлювали побажання з надією на те, що вони будуть почуті та зрозумілі, а головне – взяті до уваги!!! Адже «Баланс-Агро» – це єдине видання, що підходить як для бухгалтерів, так і для керівників аграрного сектора і тільки на сторінках журналу даються найконкретніші та найточніші відповіді на їхні запитання, без зайвої «води» і передмов. Тільки потрібне і тільки важливе!!!
Бухгалтери були раді можливості отримати компетентні рекомендації та поради, поділитися своїм досвідом із колегами та почути їхню думку.

Лєбєдєва Л.Г., начальник відділу управління АПР Бершадської РДА:
– Велике спасибі за професійний, змістовний семінар. Питання, що були висвітлені лекторами, є актуальними для теперішнього часу, практичні для використання в роботі. На мою думку, бухгалтер с/г підприємства, вислухавши висвітлені проблемні питання, може сміливо чекати будь-яких перевірок ДФС. Побажання: провести наступний семінар у 2017 році.

Швець В.В., головний бухгалтер ПСП «Нертус»:
– Хочу подякувати організаторам семінару, який пройшов на відмінно. Ми отримали корисну, своєчасну, доступно й чітко подану інформацію згідно з чинним законодавством. Окрему подяку хочу висловити вашим професійним лекторам - Темник Катерині Іванівні та Наумову Сергію Михайловичу та побажати вашій команді подальшого успіху та процвітання.

Балашівська Ю.В., бухгалтер ФГ «Фермерпродуктсервіс»:
– Хочу подякувати «Баланс-Клубу» за професійно проведений семінар, усі питання були викладені відповідно до чинного законодавства. Інформація була надана професійно підготовленими лекторами.

З «Балансом» завжди є рішення !!!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3329]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!