Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Головний бухгалтер – запорука безпеки діяльності бюджетної установи: семінар-практикум для бухгалтерів бюджетних організацій Хмельниччини

May 27, 2016

20 травня 2016 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся семінар-практикум для бухгалтерів бюджетних установ Хмельницької області. Організатори семінару: Група компаній «Баланс», Хмельницький обласний осередок ГО «ВБК» за участю фахівців ГУ ДКСУ у Хмельницькій області та ХОВ ФСС з ТВП.
Лектори:
Качковська О. І., редактор видання «Баланс-Бюджет»;
Гуменюк А. Ф., експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор, експерт-консультант ВКК «Баланс-Клуб», канд. екон. наук;
Трач Н. М., головний спеціаліст дотримання законодавства у сфері державних закупівель ГУ ДКСУ у Хмельницькій області;
Даньковська Н. П., начальник сектору матеріального забезпечення виконавчої дирекції ХОВ ФСС з ТВП.
У семінарі взяли участь близько 400 бухгалтерів. Розглядались такі питання: огляд новин бюджетного законодавства, закупівлі за бюджетні кошти, особливості проведення тендерних закупівель у 2016 році, допомога з тимчасової втрати працездатності у 2016 році, наказ про облікову політику бюджетної установи, основні засоби, надання та оплата відпусток, індексація зарплати та стипендій у 2016 році, інші питання з оплати праці. Цікавими були запитання від бухгалтерів, особливо ті, що стосувалися питань тендерних закупівель.

Ось що говорять про семінар його учасники:

Дідик Наталія Петрівна, Хмельницька міська державна лікарня ветеринарної медицини:
– На семінарі висвітлено питання, з якими бухгалтери майже щоденно стикаються в роботі. Ми отримали чіткі та повні відповіді на індивідуальны запитання, почули багато нового про програму «ProZorro», детальніше дізнались про оплату лікарняних на наведених прикладах, отримали інформацію про облік основних засобів. Дуже вам вдячна.

Романюк П.А., ВПУ № 4 м. Хмельницького:
– На семінарі були висвітлені теми, які допоможуть у подальшій роботі. Сподобалась система  «запитання-відповіді», яка допомагає отримати більш детальну інформацію з того чи іншого питання. Дякую.

Трембач Л.В., ХУУП:
– Дуже вдячна за роботу, за корисну, оперативну, змістовну інформацію. Завжди відвідуємо семінари і особливо цінуємо участь у них залучених фахівців різних державних органів.

З нами завжди є рішення!

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3020]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!