Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Відпустки-2016. Актуальні питання роботи на єдиному податку» – тема бухгалтерського семінару-практикуму, що відбувся в Черкасах 19 травня

May 25, 2016

Попри тривалість у понад дві з половиною години, ніби на одному диханні пройшов семінар-практикум для бухгалтерів, організований і проведений Черкаським обласним осередком громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» 19 травня 2016 року у великому лекційному залі Черкаської обласної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка. І навіть рясна злива з травневою грозою не стали на заваді професійному інтересу найкращих представників бухгалтерської спільноти, що, несучи на собі неабияку відповідальність у надто складний час загальнодержавних економічних перетворень, не опустили рук, а натомість прагнуть із перемогою вийти з боротьби, озброївшись цінними знаннями.
Як і зазвичай, засідання розпочалося з огляду актуальних змін законодавства. Згодом постійний лектор бухгалтерського клубу, сертифікований аудитор, доктор економічних наук, професор Остап’юк Наталія Анатоліївна перейшла до висвітлення такого важливого на сьогодні питання, як «Відпустки-2016 та кадрові документи. Резерв на оплату відпусток: бути чи не бути?». Крім того, розглядалися особливості роботи на єдиному податку, плюси та мінуси спрощеної системи оподаткування, обмеження та заборони, ведення книг обліку, готівкові та безготівкові розрахунки єдинників. Значний акцент було зроблено на актуальних питаннях щодо ПДВ і податкових накладних. Звісно, не обійшлося без вичерпних відповідей на численні запитання від присутніх.
Навіть після завершення зустрічі, що традиційно тривала в теплій, довірливій атмосфері живого спілкування, учасники не відпускали Наталію Анатоліївну, буквально «засипаючи» її індивідуальними запитаннями.

Про результати, враження, отримані в результаті відвідування семінару-практикуму, а також про атмосферу засідання свідчать відгуки його учасників:

Кім Тетяна Володимирівна, головний бухгалтер Черкаського гуманітарно-правового ліцею:
– Щиро дякую за змістовну та цікаву зустріч! Ваша робота надихає та заспокоює! Бажаю гарного настрою та гарно відпочити влітку!

Калініченко Любов Олександрівна, головний бухгалтер ТОВ «Авто-Стар Черкаси»:
– Із нетерпінням чекаю кожного семінару. Отримую інформацію, яку ніколи і ніде не можна отримати. Дуже змістовні та зрозумілі відповіді. Дуже вдячна Наталії Анатоліївні за її роботу, спілкування, за позитив від семінарів, на яких хочеться працювати, творити, цінити себе як бухгалтера. Бажаю Вам здоров’я, натхнення і продовжувати Вашу роботу. З повагою.

Бондаренко Марина Степанівна, головний бухгалтер ПП «ЕТЦ»:
– Як завжди, семінар залишив тільки позитивні емоції. Лектор Наталія Анатоліївна викладається на всі 100%, усі роз’яснення подаються в найкращій і доступній формі. Дуже вдячна за семінари! Усім рекомендую!

Заїка Ірина Сергіївна, бухгалтер ТОВ «Санте Інтеграль:
– Доповідь лектора чітка, зрозуміла, доступна, з цікавими прикладами та відповідями на поточні запитання. Дуже зручно, що семінар проходить значною мірою в режимі бесіди з присутніми. Семінар, як завжди, сподобався.

Світлана Буслова,
голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ck@b-club.com.ua

[i3022]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!