Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як упередити штрафні санкції на агропідприємствах і правильно застосовувати податкове законодавство

November 8, 2016

Цим та іншим нагальним для платників питанням був присвячений семінар-практикум «Оподаткування сільськогосподарських товаровиробників: перспективи 2017 року», організований ГУ ДФС у Запорізькій області та громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Запорізький області. Участь у роз'яснювальному заході взяли понад 70 бухгалтерів і керівників підприємств аграрної сфери.
Відкриваючи семінар, заступник начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Олег Матвійчук наголосив, що такі заходи мають на меті не тільки довести платникам актуальні для них норми податкового законодавства, але й поєднати інтереси представників держави та бізнесу.
Проведення таких спільних семінарів-практикумів є позитивною та результативною практикою, передусім для суб'єктів господарювання. Представників сільськогосподарської галузі чекають зміни у податковому законодавстві, тому роз'яснення норм законодавства саме в такому форматі дає можливість фахово підготувати бухгалтерів.
 Під час заходу завідувач сектора якості аудиту управління аудиту ГУ ДФС у Запорізькій області Тетяна Полторацька роз'яснила аспекти проведення податкових перевірок, підкресливши, що останнім часом кількість контрольно-перевірочних заходів фіскальної служби в регіоні істотно скорочено завдяки зміні принципу податкового аудиту. На сьогодні до перевірок включаються лише СГД із наявними ознаками порушень.
Численні аспекти податкової реформи, зокрема проекти законів щодо змін у законодавстві на 2017 рік, у тому числі в частині адміністрування та сплати ПДВ, ПДФО, єдиного податку для платників четвертої групи спрощеної системи оподаткування та умов договорів оренди земельних ділянок, докладно, з якісним аналізом та актуальними прикладами вирішень багатьох проблемних питань бухгалтерів агросфери висвітлила лектор ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Вікторія Чоларія. Ще довго після закінчення семінару бухгалтери не відпускали лектора, отримати фахові відповіді за свої запитання  змогли всі учасники семінару.

Сахацька С.І.:
– ПП «Цареводаровка», ПП «ДОЛИНСЬКЕ-С», ФОП Семенюк в особі Сахацької С.І. дякує вам за проведений семінар в м. Мелітополі 28.10.16 р. для сільгосппідприємств. Семінар проведено на професійному рівні. Нам, сільгоспникам, дуже потрібні такі семінари. Дякую. З повагою.

Могутнова Т.В., ТОВ «Ніка»:
– Не вперше приїжджаю на семінари, оскільки багато корисного можу почерпнути з цих зустрічей. Не виняток і сьогоднішня зустріч. Спасибі!!

Ірина Нефедова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[i3347]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!