Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

До можливих змін з податку на виведений капітал готові, блокування податкових накладних зустрічаємо без побоювань, не допускаємо помилок в обліку ОЗ

July 21, 2017

Незважаючи на відпусткову кампанію та звітний період, 18 липня понад 70 бухгалтерів відвідали семінар-практикум, організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у м Житомир.
До професійного свята Дня бухгалтера учасники семінару отримали подарунок від «Балансу» – вітальний ролик «Шоколадний баланс». Цей подарунок гармоніював із солодким шоколадним презентом, подарованим кожному учаснику семінару нашим передплатником, партнером і спонсором – фірмою «Своя справа».
Лектор семінару-практикуму: Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук.

Фірма «Своя справа»:
– Дуже вдячні компанії «Баланс» за чудовий семінар. Широко розкриті зміни в законодавстві. Чудове привітання до Дня бухгалтера. Прекрасно розкрито питання з обліку основних засобів.

ДП «Софіївка – Житомир»:
– Дякую за семінар! Дуже важлива тема з реєстрації та блокування податкових накладних, а також з податку на виведений капітал. Дякую за цікаве видання «Баланс» – дуже багато цікавих тем. Бажаю Вам процвітання та побільше передплатників!

Чекаємо вас на наступних семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3813]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!