Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Про новації-2016 — на семінарі в Луцьку

February 26, 2016

На черговий семінар-практикум у Луцьку, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», бухгалтери та керівники підприємств області зібралися 18 лютого. До розгляду пропонувалися такі питання:
1. Новини податкового законодавства.
2. Звітуємо з ЄСВ за січень 2016 року: форма стара – правила нові.
3. Практика заповнення декларації з податку на прибуток: загальні правила складання та подання декларації, додатки до декларації.
4. Нова форма декларації з ПДВ та Порядок заповнення такої декларації.
5. Витрати у приватного підприємця на загальній системі.
Теми висвітлили: Нікотіна Олена Володимирівна, заступник начальника відділу організації роботи ГУ ДФС у Волинській області та Висоцька Олена Олегівна, сертифікований аудитор, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
Учасники отримали вичерпну інформацію за заявленою темою, а також консультації та відповіді лекторів на свої індивідуальні запитання.

Про важливість проведеного заходу говорять учасники семінару:

Дужук В. В., ПП «Вест Вікторія»:
– Кожного разу відкриваю для себе все нову й нову інформацію. Дуже задоволена багатьма каналами доступу до інформації. Ведеться колосальна робота з передплатниками на найвищому рівні. З цього семінару взяла багато корисної та актуальної інформації, а головне – вчасно (причому завжди). Так тримати! До нових зустрічей.

Гунько І. М., обласна рада ВФСТ «Колос»:
– Лектори викладалали матеріал доступно, професійно, грамотно. Була можливість ставити запитання. Велика присутність бухгалтерів – це також говорить про необхідність проведення таких заходів.

Обаровська Л. С., ТОВ «Пластпродукт»:
– Велике спасибі за змістовний семінар та розгорнуте висвітлення питань. Лектори відповіли на всі запитання. Семінар своєчасний та повний.

Тетяна Жук, голова Волинського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lutsk@b-club.com.ua

[i2889]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!