Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зустріч із бухгалтерами на семінарі ВБК у Хмельницькому!

September 25, 2015

17 вересня 2015 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся семінар для бухгалтерів та керівників підприємств Хмельницької області. Організатор семінару –Хмельницький обласний осередок ГО «ВБК», лектор — Гуменюк А.Ф., сертифікований аудитор, експерт ГО «ВБК», канд. екон. наук.
У семінарі взяли участь близько 140 бухгалтерів. Розглядалися такі питання:

  1. Огляд положень Закону від 17.07.15 р. № 655 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків».
  2. Робота з готівкою та РРО: як уникнути ризиків і не допустити помилок.
  3. Оплата праці та соціальні гарантії в оплаті праці.
  4. Готуємось до декларації з податку на прибуток за 2015 рік.
  5. Особливості складання звітності з ПДВ і порядку складання та реєстрації податкових накладних.
  6. Методики роботи з податковими документами в типових конфігураціях на платформі «1С:Підприємство 8» для дотримання порядку адміністрування ПДВ.

Перед початком семінару відбувся розіграш шести подарункових сертифікатів, які дають можливість здійснити покупки в мережі магазинів «Watsons» на суму 250 грн. Володарями сертифікатів стали: Поліщук Н.В., Бєлая В.М., Паюк Л.В., Весельська Л.В., Омельченко О.С., Шамрелюк Н.С.
Після розіграшу семінар продовжився у звичному режимі. Учасники отримали багато актуальної та важливої інформації. Було поставлено багато цікавих питань, зокрема щодо оплати праці та соціальних гарантій, касової дисципліни, трудового законодавства, а найбільше — щодо електронного адміністрування ПДВ. На всі запитання (крім неврегульованих) було надано чіткі та зрозумілі пояснення. Семінар пройшов у формі плідного спілкування організаторів з аудиторією та вирішенні суттєвих питань у дискусіях.

Після закінчення заходу учасники поділилися своїми враженнями та побажаннями:

Гросул С.А., облспоживспілка:
«Проведення семінарів є необхідністю в умовах таких частих змін у законодавстві, а тому їх організація – великий позитив у вашій роботі порівняно з іншими професійними виданнями. Побажання: проводити тематичні спеціалізовані семінари з окремих питань із залученням представників контролюючих органів»

Коржан Ю.Ф., ТОВ «НМТ-Агро»:
«Як завжди, семінар пройшов на найвищому рівні. Чіткість, актуальність, лаконічність, дотримані лектором на 5+. Хоча прийнято багато негативних змін у законодавстві, на семінарі я дізналася і про багато позитивних змін для бухгалтерів. Те, про що розповідає лектор, завжди підтверджується ЗУ, даються рекомендації стосовно того, де можна прочитати ту чи іншу статтю в бухгалтерському виданні, зокрема в «Балансі», «Баланс-Агро» чи «Баланс-Бюджеті».
 
 Гуцол В.В., Новоушицький коледж Подільського ДАТУ:
«Уже два рази була на ваших семінарах. Мені дуже приємно зустрічатися з розумними бухгалтерами, отримувати інформацію для себе, порівнювати себе з іншими. Організовуйте семінари, ми будемо приїжджати до вас. Дякуємо вам! »

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i2626]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!