Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Блокування рахунку, податкові накладні, трудове законодавство, перевірки: вичерпні відповіді від редакції «Баланс» і «Бібліотека «Баланс»»

June 16, 2017

«Тепер я можу спати спокійно», – раз по раз чулося 14 червня у стінах Кременчуцької податкової інспекції від бухгалтерів під час семінару-практикуму, організованого ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з редакцією видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс»» та Кременчуцькою об’єднаною державною податковою інспекцією Головного управління ДФС у Полтавській області.
Понад 100 бухгалтерів отримали вичерпні професійні відповіді на актуальні запитання стосовно ПДВ та взаємодії з контролюючими органами від редактора напряму редакції «Баланс» і «Бібліотека «Баланс»» Зінаїди Омельницької та керівника юридичного департаменту ВКК «Баланс-Клуб» Олени Кантерман.

З нами завжди є рішення!

Напольська Олена, головний бухгалтер ТОВ «Лопас технологія Україна»:
– До початку семінару були питання щодо реєстрації податкових накладних. Завдяки лекторам усе стало зрозуміло! Дуже дякую!

Кацаєва Елеонора, головний бухгалтер ПП «Укрсіль»:
– У ході семінару виникали запитання, на які отримано вичерпні відповіді: щодо блокування рахунку,  податкових накладних, трудового законодавства, перевірок.

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3745]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!