Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери вдосконалюють свої знання, щоб працювати у правовому полі, збільшувати прибутки та в повному обсязі сплачувати податки

December 18, 2017

14 грудня відбувся  семінар-практикум для бухгалтерів комерційної сфери та агропідприємств Хмельницької області. Організатор - ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
Лектор, сертифікований аудитор, кандидат економічних наук Гуменюк Антоніна Федорівна  проаналізувала зміни в законодавстві, висвітлила питання договірних відносин на підприємстві, надала інформацію щодо роботи із сумнівними та безнадійними боргами, як виявити й виправити помилки в декларації з податку на прибуток, декларації з ПДВ, формі № 1ДФ, фінансовій звітності.
Начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення управління ВД ФСС України у Хмельницькій області Даньковська Ніна Петрівна розповіла про порядок призначення, нарахування та виплати матеріального забезпечення (допомоги по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах), надання соціальних послуг (реабілітаційні путівки) застрахованим особам за рахунок коштів Фонду, роз’яснила, як оформлювати протоколи комісії із соціального страхування.

Приємно, що наші колеги-бухгалтери прагнуть поповнювати свої фахові знання задля того, щоб працювати у правовому полі, збільшувати прибутки  та прозоро і в повному обсязі сплачувати податки. Тим більше приємно, що думки, які ми почули від учасників семінару, свідчать про значний інтерес до такого формату заходів.

Хмельницька Олена Дмитрівна, головний бухгалтер ТОВ «Форварт Плюс»:
– Семінар пройшов чудово. Усі питання висвітлено доступно, змістовно, із прикладами та роз’ясненнями. Особливу увагу було приділено оформленню заяви-розрахунку щодо лікарняних, допомоги по вагітності та пологах. Антоніна Федорівна нагадала, що має зробити бухгалтер після закінчення року, на що особливо звернути увагу. Загалом усі питання було висвітлено лаконічно та доступно. На всі запитання лектори надали повні відповіді з роз’ясненнями. Дякую організаторам цього семінару за затишну атмосферу, гарний настрій та позитивні емоції, що залишаються у нас, бухгалтерів. Хочу привітати всіх з новорічними святами, побажати міцного здоров’я, щастя, миру та злагоди. До зустрічі в новому, 2018 році.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!