Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Чого чекати бухгалтерові від змін до Податкового кодексу у 2017 році? Як правильно оформити первинку та запобігти штрафів і фінсанкцій?

September 21, 2016

Про все це дізналися бухгалтери, які відвідали семінар-практикум 14 вересня в м. Запоріжжі.
На початку семінару перед присутніми виступила голова Запорізького обласного осередку ГО «ВБК» Ірина Нефьодова. Продемонструвавши бухгалтерам фільм «І Бог створив бухгалтера», вона розповіла про переваги програми «Все включено-2017» та закликала бухгалтерів довести свою професійність і досягти нових вершин, узявши участь у конкурсі «Кращий бухгалтер України».
 Серед присутніх був розіграний дуже корисний подарунок від компанії «Актив» - фен для подорожей, адже наші бухгалтери не лише розумниці, а ще й красуні!
Шеф-редактор видань «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс»» Ольга Целуйко та редактор видань «БАЛАНС», «Бібліотека «Баланс»» Людмила Артем’єва детально розглянули такі питання:
 1. Податковий облік у типових рішеннях «1С:Підприємства» з метою розрахунку оподатковуваного прибутку та його відображення в декларації з податку на прибуток.
2. Огляд перспективного законодавства. Аналіз проекту змін до ПК. Зміни в декларації з податку на прибуток. Посилювання від НБУ у сфері обігу готівки. Огляд актуальних роз'яснень, листів контролюючих органів щодо податку на прибуток, ПДВ, ЄСВ, ПДФО.
3. Найбільш штрафонебезпечна первинка: як правильно заповнити (каса, ТТН, дорожні листи, авансові звіти тощо). Приклади та зразки заповнення первинних документів. Огляд судової практики зі спорів, пов'язаних із первинними документами.
4. Проведення  контролюючими органами перевірок платників єдиного податку. Аналіз Порядку, затвердженого Постановою № 439. Що перевіряють на практиці: види діяльності, книги обліку, первинка тощо.
5. Навчання працівників за рахунок підприємства: від семінарів до ВНЗ.
6.Індексація заробітної плати.
7. Перевірки Держпраці та відповідальність за порушення трудового законодавства: до чого готуватися підприємству?

Відгуки клієнтів:

Головко Л.М., бухгалтер ООО «Деметра-Регіон»:
– Спасибі за корисні та необхідні знання, надані на семінарі. Спасибі лекторам за прекрасне подання матеріалу, все було доступно і зрозуміло! Також спасибі за новий зал, дуже зручно працювати і добре чути.

Борисюк Л.В., головний бухгалтер ТОВ АФ «Нива»:
– Стараюсь не пропускати семінарів від «ВБК». Завжди дізнаєшся про те, на що не звертав уваги. Контролюєш свою роботу. Спасибі за те, що знаходите час приїжджати до нас.

Ірина Нефьодова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[i3242]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!