Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вигоди та ризики при спільній роботі суб`єктів господарювання різних форм власності та систем оподаткування

June 22, 2016

14 червня 2016 року в Запоріжжі відбувся семінар-практикум «Вигоди та ризики при спільній роботі суб'єктів господарювання різних форм власності та систем оподаткування». Шеф-редактор видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс» Целуйко Ольга Борисівна та редактор напряму Омельницька Зінаїда Яківна в дуже доступній формі розповіли присутнім, зокрема, про те, які новини законодавства чекають їх, про використання корпоративних карток і як важливо не плутати їх з особистими, а також розглянули багато-багато інших потрібних і актуальних питань:
1. Новини законодавства, актуальні на дату семінару.
2. Робота підприємств і підприємців: документальне оформлення, готівкові та безготівкові розрахунки, розрахунки із застосуванням особистих і корпоративних карток, робота із заборгованостями.
3. Проблемні питання оподаткування ПДВ, огляд останніх листів ДГФС, податкові накладні та розрахунки коригувань.
4. Акциз на паливу для власних потреб.
Не залишились бухгалтери і без подарунків від фірми із продажу 1С «Актив». Представник фірми Владислав Шалений розповів присутнім про те, як ми збираємося спільно відзначити «День бухгалтера» у липні і запросив всіх на свято!

Відгуки:

Крупінова А.В.,ТОВ фірма «Славутич»:
– Величезне спасибі за семінар! Завжди беру участь, отримую відповіді на запитання. Дуже подобається форма викладу. Дуже наочно і дуже доступно.

Підгородецька М. В., ТОВ «Аракс»:
– Дуже хороший семінар і на актуальну для мене тему. Усе розкрито, все зрозуміло, рішення знайдено. Манера викладу лекторів зачаровує. Фахівці, закохані у свою роботу! Спасибі!

З нами завжди є рішення!

Ірина Нефьодова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[i3069]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!