Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перехід на МСФЗ та інші важливі зміни в Законі про бухоблік

December 14, 2017

13 грудня у приміщенні Університету митної справи та фінансів пройшов бухгалтерський Форум «Перехід на МСФЗ та інші важливі зміни до Закону про бухоблік.
Форум зібрав близько 400 бухгалтерів, і це не дивно: бухгалтери багатьох підприємств хочуть підвищити свій професійний рівень, знайти більш цікаву роботу. А обов'язкова умова для цього - знання міжнародних стандартів.
Організаторами заходу виступили Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів і Аудиторів (УАСБА), освітній центр «Елькон», громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», АБ-ЦЕНТР.
Спеціальний партнер - Дніпропетровська торговельно-промислова палата.
З вітальним словом до присутніх звернулися: Сергій Охотник, віце-президент УАСБА, власник групи компаній, директор компанії ТОВ «Лабораторія консалтингу «Елькон»; Сергій Кучерявенко, віце-президент, начальник управління зовнішньоекономічних зв'язків Дніпропетровської торговельно-промислової палати; Наталія Позднякова, керівник відділу продажів Освітнього центру «Елькон».
Спікерами заходу виступили: Ольга Целуйко, шеф-редактор видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс»; Ольга Чубар, фінансовий директор з багаторічним досвідом роботи, бізнес-тренер, автор книг і розробник  курсів із програм CAP/CIPA, ACCA DIPIFR; Анатолій Голубко, керівник  проектів, методист, консультант, розробник систем автоматизації обліку на базі продуктів «1С:Підприємство»  у компанії «АБ-ЦЕНТР», Сергій Токінов, психолог, бізнес-тренер.
 Слухачі дізналися:
– як гармонізується бухгалтерський облік в Україні зі стандартами Євросоюзу, як вплинуть на роботу підприємств зміни до Закону про бухгалтерський облік та фінансову звітність;
– як стати фахівцем з МСФЗ в Україні. Різниця між П(С)БУ та МСФЗ. Етапи і шляхи переходу між стандартами обліку;
– інструменти та можливості автоматизованого обліку за МСФЗ на базі продуктів «1С:Підприємство».
На завершення було проведено тренінг: «Вигорання на роботі в зимовий період: як відчути смак до життя!» і розіграш цінних подарунків від організаторів заходу.

Старіков Р.А., директор і Шатрова Н.К., головний бухгалтер «СК ЕЛЕКТРА»:
– Представники ООО «СК ЕЛЕКТРА» 13 грудня 2017 року відвідали бухгалтерський форум, присвячений переходу на МСФЗ у 2018 р. та іншим важливим змінам до Закону про бухоблік.
 Дуже сподобався виступ шеф-редактора видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс» Целуйко Ольги Борисівни, матеріал для висвітлення теми форуму було скрупульозно підібрано, дуже багато інформації було розміщено в таблицях і виведено на екран у слайдах, що істотно покращувало її сприйняття. Підприємство отримало відповіді на актуальні запитання:
– вплив нової редакції Закону про бухгалтерський облік і  фінансову звітність в Україні на підприємства та перспективи переходу на МСФЗ;
– як здійснюється перехід на МСФЗ;
– яка звітність і які нові форми звітів потрібно подавати у зв'язку з переходом на МСФЗ.
Вся інформація лектора була професійно структурована, подача - зручна для сприйняття. Величезне спасибі за можливість отримувати якісну і своєчасну інформаційну підтримку!

Шуваєва І.Ю., бухгалтер ФОП «Дем’яненко»:
– Захід проходив у приємній, святковій обстановці, з розіграшем призів, що було особливо приємно. На семінарі я отримала дуже багато корисної інформації щодо МСФЗ. Тепер я озброєна інформацією і знаю, про що можна говорити з директором.
Целуйко Ольга Борисівна – мій улюблений лектор. Я прагну відвідувати всі її семінари. На цьому семінарі вона була на висоті.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Марина Кундій, голова Дніпропетровського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kundiy.m@balance.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!