Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Літня відпусткова кампанія завершилась – бухгалтери Житомирщини дізнаються від компанії «Баланс» про всі новини законодавства

September 19, 2016

13 вересня бухгалтери комерційних підприємств зібралися на черговий семінар-практикум у Житомирі, організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і Житомирським представництвом Групи компаній «Баланс».
За літній відпустковий період усі скучили за спілкуванням із колегами, тому в залі перед семінаром панував піднесений настрій і велася жвава бесіда.
Щоб не упустити нічого важливого, що відбулось у літній період, на семінар було винесено такі питання:

1. Перспективне законодавство: аналіз проекту змін до Податкового кодексу України.
2. Аналіз останніх змін законодавства та роз'яснень контролюючих органів у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування, зокрема з податку на прибуток, ПДВ, акцизного податку тощо.
3. Нова форма декларації з ПДВ за серпень: основні зміни, особливості заповнення додатків 2, 3, 4, 9.
4. Облік ПДВ в типових рішеннях «1С:Підприємство»: податкові накладні на умовні та безоплатні постачання, приклад заповнення уточнюючого розрахунку з ПДВ.
5. Зміни до постанов НБУ щодо розрахунків в іноземній валюті для суб'єктів, що здійснюють ЗЕД.

Відкриваючи семінар, голова Житомирського обласного осередку ГО «ВБК» Галина Горбунова звернула увагу присутніх на номери видань Баланс-Клубу, які вийшли раніше, та на ті, які готуються до виходу у вересні. Розповівши про 10-й бухгалтерський Конгрес, запросила присутніх бухгалтерів агросектора на 4-й сільськогосподарський форум, а всіх бухгалтерів - узяти участь у конкурсі «Кращий бухгалтер України». Приділивши особливу увагу передплаті на 2017 рік, що розпочалась, акцентувала увагу на вигоді, сервісах і програмі «Усе включено», якими користується кожен клієнт компанії. І презентуючи унікальну книгу Світлани Позової «Бухгалтер, якому довіряють», відзначила: «Ви зможете зробити своє життя щасливим, сформувати відношення співробітників до себе і своєї ролі в компанії та до того внеску, який ви вносите до її процвітання».
Перший семінар після літнього відпусткового періоду зайняв більше запланованого часу, оскільки у бухгалтерів було багато запитань, на які вони змогли отримати чіткі відповіді від лектора-експерта ГО «ВБК» Панченко Інни Анатоліївни, сертифікованого аудитора України, керівника департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук.

Про необхідність і корисність подібних семінарів для бухгалтерів свідчать відгуки, надані після семінару в усному та письмовому вигляді:

ТОВ «Нове тисячоліття»:
– Семінар корисний, дізналася про нові зміни в законодавстві, отримала відповіді на свої запитання. Завжди із задоволенням приїжджаю на семінари.

ПФ «Своя справа»:
– Дуже цікава доповідь лектора Інни Анатоліївни. Висвітлення проблемних ситуацій у детальних прикладах з методами і шляхами їх рішення. Дуже вдячна за запрошення на семінар. Знання, отримані на ньому, допоможуть у подальшій діяльності.

ТОВ «Ес.Сі.Ай-Консалтинг»:
Семінар був дуже цікавий і пізнавальний. Отримали багато необхідної для роботи інформації в доступній формі. Спасибі організаторам за семінар.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!