Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар-практикум в Одесі: завершуємо перше півріччя 2016 року впевнено!

July 19, 2016

13 липня в Одесі пройшов семінар-практикум, що зібрав близько 100 бухгалтерів комерційних і аграрних підприємств, організований ГО «ВБК» і Одеським представництвом Групи компаній «Баланс».
Захід проходив напередодні професійного свята Дня бухгалтера, тому всі учасники змогли взяти участь у « Бухгалтерській лотереї». Щасливчики отримали свої призи: листівки, настільні календарі, журнали «Мій милий бухгалтер», практичні керівництва та щоденники.
Приємним подарунком для учасників став фільм «І створив Бог бухгалтера». Усі отримали позитивні емоції та гарний настрій.
Спікер В.Н. Чоларія у вступному слові розповіла про програму «Все включено», нагадала, що передплата через редакцію дає можливість оформити її в будь-який момент, і навіть за минулий період. Також поінформувала бухгалтерів щодо відкриття передплати на 2017 рік і привітала всіх з Днем бухгалтера, зазначивши, що найкращим подарунком для бухгалтера буде книга «Бухгалтер, якому довіряють» автора С.В. Позової – керівника, який сам пройшов через усі бухгалтерські труднощі та щоденні проблеми!
На семінарі були розглянуті питання щодо оподаткування виплат; нового звіту з ЄСВ; ПДВ; мораторію на перевірки 2016, видів податкових перевірок і запитів від ДФС; акцизного податку. Також надано практичні поради від фахівців-практиків: допит, обшук.
Питання з ПДФО та військового збору в форматі роз'яснень висвітлив головний спеціаліст ГУ ДФС в Одеській області В.М. Решетник та відповів на всі запитання слухачів.
Огляд законодавства, питання з ЄСВ та ПДВ були підготовлені В.Н. Чоларія. Спілкування проходило в режимі активного обговорення із застосуванням практичних ситуацій та рішень.
Корисним і практичним був виступ наших партнерів, керівника ТМ «Аркада Гранд» Н.В. Бельтюкової з питань перевірок, мораторію і рекомендацій як поводитися в різних ситуаціях.
Бонусом для всіх учасників семінару стала електронна розсилка матеріалів, використаних на семінарі.

Відгуки бухгалтерів:

Глига О.В., ТОВ «ГБА»:
– Дякую організаторам за проведення семінару! За актуальну інформацію дуже вдячні!

Яцук Л.Г., ПП «П'юселік Консалтинг Груп»:
– Дякую за проведений семінар, за доступно викладений і поданий матеріал. Ми дуже вдячні. Хотілося б, щоб семінари проводилися регулярно. Ми передплачуємо «Баланс» 4 роки!

Гулінська Л.М., ПП «Точка опори 83»:
– Досить розгорнуті відповіді на запитання, які прозвучали під час семінару. Програма семінару також актуальна. Лекторам спасибі та організаторам. І побажання проводити подібні семінари частіше.

Кисла О.В., СВК «Україна»:
– На семінарі були почуті відповіді на конкретні запитання. Окрема подяка за інформацію щодо перевірок. Дякую за семінар!

Відгуки учасників говорять про те, що «З нами завжди є рішення!»

Вікторія Чоларія,
керівник Південного регіону ГО «ВБК»
id@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

[i3141]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!