Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Святковий захід, приурочений до Дня працівників сільського господарства

December 1, 2015

11 листопада 2015 року на запрошення Київської ОДА делегати ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Чепурова С.В.,Ткачова Е.В., Жураківська О.І., Дмитерко І.О. взяли участь у святковому заході, приуроченому до Дня працівників сільського господарства.
У заході взяли участь понад 500 учасників Київської області: представники районних державних адміністрацій, керівники сільськогосподарських підприємств, фермери.

Від обласної влади Київщини працівників сільського господарства привітав голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра.   
У вітальному виступі очільник області наголосив, що цьогоріч завдяки наполегливій праці аграріїв область вийшла на хороші результати врожайності.  
До вітання аграріїв області долучились представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Обласної ради , КМДА, Заслужені аграрії України.
Учасників свята своїми виступами порадували художні творчі колективи та ансамблі народної творчості.
 У рамках заходу кращі аграрії області були нагороджені грамотами і подяками, у тому числі відзначено громадську організацію «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Грамоту за сумлінну працю та високий професіоналізм отримала Чепурова С.В..

[p2723]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!