Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Підтримуємо високий рівень знань і стежимо за своїм здоров`ям з Балансом

October 18, 2017

11 жовтня Всеукраїнський бухгалтерський клуб спільно з Солом’янською в м. Києві районною адміністрацією в рамках програми «Усе включено» провів семінар-практикум для бухгалтерів комерційних і аграрних підприємств. На семінарі було висвітлено широкий перелік актуальних питань: останні зміни до законодавства, нові умови розблокування реєстрації податкових накладних, облік витрат на відрядження, зокрема закордонні відрядження, надання поворотної та безповоротної фінансової допомоги. Особливу увагу було приділено питанню обов'язкової річної інвентаризації на підприємстві.
Гість семінару, представник компанії-дистриб'ютора тонометрів «MicroLife», розповіла про необхідність підтримувати не лише високий рівень знань, передплачуючи видання «Баланс», «Баланс-Агро», «Бібліотека «Баланс», але й стежити за своїм здоров'ям, у перерві виміряла тиск і надала професійні консультації всім бажаючим. Наші передплатники на 2018 рік уже зараз отримують у подарунок тонометр «MicroLife» – з турботою про здоров'я з Балансом!
Лектор Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, кандидат економічних наук акцентувала увагу слухачів семінару на номерах журналу «Баланс» № 64-65 («Відрядження без порушень»), № 80-81 («Інвентаризаційний калейдоскоп»), «Бібліотеці «Баланс» № 18 («Інвентаризація як спосіб підтвердження даних бухобліку») та інших номерах, присвячених питанням семінару.
У слухачів семінару були багато прикладних запитань, відповіді на які тривали понад годину.

Коростельова Тетяна Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «Панда Стиль»:
– Чудовий семінар! Дуже змістовний і корисний! Шановна Панченко Інна Анатоліївна, як завжди, на висоті. Спасибі велике! Подальших успіхів у роботі всім співробітникам Балансу.

Від імені організаторів дякуємо всім слухачам, які брали активну участь у роботі семінару, і дуже чекаємо їх у рядах наших передплатників у 2018 році.
Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ірина Денкова, голова обласного осередку Києва та Київської області
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kiev@b-club.com.ua

[i3953]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!