Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Спецрежим ПДВ та єдиний податок четвертої групи для сільгоспвиробників у нових умовах: агросемінар від Тернопільського осередку ГО «ВБК»

February 15, 2016

11 лютого 2016 року Тернопільський осередок ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації та редакції «Баланс-Агро» провели семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу: спецрежим ПДВ та єдиний податок четвертої групи для сільгоспвиробників у нових умовах».
Учасники семінару отримали актуальну інформацію з таких питань:
1. Основні зміни в Податковому законодавстві щодо нарахування та сплати платежів до бюджетів усіх рівнів: ПДВ, порядок оподаткування сільськогосподарських підприємств, фіксований податок, ПДФО.
2. Основні зміни до Закону від 28.12.14 р. № 77/8 «Про загальнообов’язкове державне страхування та порядок обчислення середньої зарплати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням»
3. Трудові відносини та оплата праці. Застосування Порядку індексації грошових доходів громадян.
Теми, винесені на порядок денний, було ґрунтовно висвітлено лекторами:
Житник М. І., головний спеціаліст сектору надання матеріального забезпечення ФСС з ТВП у Тернопільській області;
Руцький А. М., заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування доходів і зборів фізичних осіб та майнових податків ГУ ДФС у Тернопільській області;
Мамрош А. Я., заступник начальника управління – начальник відділу контролю за декларуванням ПДВ Головного управління ДФС у Тернопільській області;
Кондратюк О. Я., заступник начальника управління – начальник відділу податку на прибуток Головного управління ДФС у Тернопільській області;
Мисак О. В., заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів ГУ ДФС у Тернопільській області.
Лектори відповіли на запитання учасників семінару та в доступній формі, із додатковими роз’ясненнями та коментарями, допомогли бухгалтерам розібратися з актуальними питаннями.

Після семінару учасники поділилися своїми враженнями та побажаннями:
Андрусик М. М., головний бухгалтер ПАП «Золота Нива»:
— Дуже задоволена співпрацею з редакцією журналу «Баланс-Агро». З вашим виданням ніколи не розлучаюся, воно допомагає мені у щоденній роботі, особливо — розібратися в нововведеннях, які відбуваються дуже часто. Сьогоднішній семінар проведено на високому рівні спеціалістами, які знають свою справу. Ми отримали відповіді на конкретні запитання. Дякую вам за турботу про нас, бухгалтерів.

Під час семінару було зібрано проблемні та неврегульовані законодавством питання для подальшої систематизації та аналізу з метою визначення єдиного підходу до вирішення проблеми.
Тільки «Баланс-Клуб» займається вирішенням неврегульованих питань. З нами завжди є рішення!

Ганна Чабан,
голова Тернопільського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
te@b-club.com.ua

[i2864]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!