Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кущовий семінар у Голованівську пройшов «на ура»

September 16, 2016

Уперше за час існування Кіровоградського обласного осередку ВБК великий кущовий семінар пройшов у Голованівську. Плануючи захід, організатори мали на меті залучити до участі бухгалтерів із шести найвіддаленіших куточків області: Голованівського, Благовіщенського, Гайворонського, Новоархангельського, Вільшанського та Добровеличківського районів. І слід сказати, що це вдалося! Найбільшою перешкодою була відстань, але керуючий відділком СТОВ Агрофірми «Нива» із Благовіщенського району Віктор Чернуха взяв на себе чималі дорожні витрати й семінар відбувся.

Більше 200 учасників із вищезгаданих районів зібрались у Голованівському будинку культури, гостинно запропонованому для навчання головою районної ради Богдан Кучмій.
Йому, на правах господаря, і було надано перше слово. Отож, Богдан Борисович привітав усіх гостей району, відзначив важливість заходу та побажав усім фахівцям бухгалтерської справи успіхів у нелегкій роботі.

Після врочистої частини почалася робота. Від голови обласного осередку ГО «ВБК» Еліни Мороко усі дізналися про те, що група компаній «Баланс» уже 25 років працює заради допомоги бухгалтерам, почули багато цікавого про роботу Всеукраїнського бухгалтерського клубу та поближче познайомилися з усіма виданнями компанії.Теми, які розглядалися на семінарі, стосувалися всіх, тому постійного лектора клубу - начальника відділу з питань праці Управління Держпраці у Кіровоградській області Ганну Масловську з однаковою увагою слухали і бюджетники, і аграрії, і бухгалтери комерційних підприємств. Усім було важливо почути про відповідальність за порушення законодавства про працю, індексацію та нарахування заробітної плати.

Так само уважно слухали учасники семінару і двох інших доповідачів. Зокрема, головний спеціаліст сектору ведення електронних реєстрів Ульянівського об’єднаного УПФУ у Кіровоградській області Сергій Слободянюк розповів присутнім про форми 5 та 6, які є обов’язковими для заповнення звіту з ЄСВ, та зупинився на помилках, що найчастіше трапляються при поданні звітів. Про нарахування відпусток та лікарняних аудиторія дізналася від головного спеціаліста Новоархангельської міжрайонної виконавчої дирекції Кіровоградського обласного відділення ФСС з ТВП Олени Непотенко.
Щоб дати бухгалтерам трохи часу для відпочинку, їм було запропонованоучасть у лотереї. Відтак дві невеличкі перерви з чудовими подарунками від «Балансу» внесли у серйозний захід багато гумору та море позитивних емоцій. Усього ж семінар тривав близько чотирьох годин і , на думку слухачів, виявися для них напрочуд корисним. Кожен фахівець отримав відповіді на свої запитання, поспілкувався з колегами, отримав багато цінної інформації. Як свідчать відгуки, семінар бухгалтерам дуже сподобався. І нам також!

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3239]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!