Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Облік операцій з основними засобами та складання річної фінзвітності за оновленим Порядком № 44

December 8, 2017

6 грудня відбувся семінар-практикум для бухгалтерів бюджетних установ Полтавщини, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», редакцією видання «Баланс-Бюджет» спільно з ГУ ДКСУ в Полтавській області та кафедрою бухгалтерського обліку і аудиту ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».
Лектори Пилипенко Наталія Миколаївна, начальник управління обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів ГУ ДКСУ в Полтавській області, кандидат наук з державного управління, Качковська Олена Іванівна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» з питань бухгалтерського обліку в бюджетних установах, редактор напряму видання «Баланс-Бюджет» та Богданова Ірина Вадимівна, начальник управління консолідованої звітності ГУ ДКСУ в Полтавській області розкрили питання обліку операцій з основними засобами та складання річної фінансової звітності за оновленим Порядком № 44.
Приємною новиною для бухгалтерів Полтавщини стала перемога в 5-му ювілейному конкурсі «Кращий бухгалтер України» Левченко Анастасії Олександрівни, заступника директора з економічних питань комунального медичного підприємства «Лікарня Придніпровська» м. Кременчука, яка поділилася своїми приємними враженнями від участі в конкурсі та закликала всіх присутніх брати участь в наступному конкурсі «Кращий бухгалтер України».

Нечипоренко Л.І., головний бухгалтер Шишацької ЦРЛ:
– Ми регулярно відвідуємо ваші семінари. Усі вони, у тому числі й сьогоднішній, дуже допомагають нам у роботі. На поставлене наше запитання отримала вичерпну відповідь. Лектори доповідали змістовно та якісно. Чекаємо з нетерпінням наступних семінарів. Дуже дякуємо!

Головань Т.М., головний бухгалтер дитячої стоматполіклініки:
– Велика вдячність за проведений семінар. Набула досвіду практичної роботи для подальшого використання. Щиро дякую за інформацію. Сподіваюсь на подальшу співпрацю з виданням «Баланс-Бюджет».

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!