Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Підсумки семінару відбувся 5 липня в Києві

July 13, 2016

5 липня 2016 року громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з Головним управлінням статистики України у м. Києві  провели семінар для бухгалтерів та керівників підприємств.
Постійний лектор ВБК Панченко Інна Анатоліївна, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-Консалтинг, сертифікований аудитор України кандидат економічних наук після традиційного огляду новин законодавства перейшла до з’ясування доволі актуального для багатьох питання піврічної звітності. Крім того, розглядалися нюанси її заповнення в типових конфігураціях 1С. Вивчались особливості оподаткування акцизним податком та особливості складання та подання звітів з виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів. Результатом зустрічі стали нові знання та корисні практичні поради, що народжувалися під час спільного обговорення.
Цього разу для всіх було озвучено розгорнуті відповіді на завчасно поставлені лекторові запитання від бухгалтерів. Було помітно, що учасники не поспішали залишати зал, розвиваючи діалог з лектором та доповнюючи відповіді один одного.
Усі бухгалтери були ознайомлені з додатковими сервісами програми «Все включено» та активно цікавилися оформленням передплати.

З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!
З нами завжди є рішення!

[i3120]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!