Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Хороша новина: УПЕРШЕ! У Львові відбувся «1С:Форум.АГРО»!

March 9, 2017

2 березня 2017 року ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з компанією «1С Україна» провели освітній захід для бухгалтерів, керівників, фінансистів сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств «1С:Форум.АГРО». Форум відбувся в конференц-залі готелю «Львів». Напередодні цієї події, 1 березня 2017 року, уперше у Львові пройшла Десята спеціалізована виставка «Агротехніка», що дало можливість Львівському осередку ГО «ВБК» ознайомити відвідувачів з виданнями Групи компаній «БАЛАНС» та запросити їх на «1С:Форум.АГРО».
На агрофорумі присутні отримали інформацію з таких питань:
1. Програми державної підтримки аграрного сектора економіки у 2017 році.
ПДВ-2017: зміни в адмініструванні податку, у тому числі для сільгосптоваровиробників. Виплата дотації замість спецрежиму ПДВ: хто на неї має право.
2. Відображення змін законодавства та огляд типового рішення «1С:Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України».
3. Нарахування заробітної плати в аграрному секторі: аналіз останніх законодавчих змін.
4. Практичне застосування норм земельного законодавства у 2017 році.
5. Як підвищити ефективність роботи агрохолдингу за допомогою «1С:Управління сільськогосподарським підприємством для України».
Усі присутні отримали в подарунок журнал «Баланс-Агро» та інформаційну презентацію «Практичне застосування норм земельного законодавства у 2017 році».

З нами завжди є рішення!
Олена Назарець, голова Львівського обласного осередку ГО «ВБК»
lviv@b-club.com.ua

[i3600]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!