Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Порядок утилізації транспортних засобів: проект

November 12, 2015

Повідомлення про оприлюднення

проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку утилізації транспортних засобів, що переходять у власність держави, які не реалізовані в установленому порядку та (або) не придатні для експлуатації"

Державною фіскальною службою України на громадське обговорення виноситься проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку утилізації транспортних засобів, що переходять у власність держави, які не реалізовані в установленому порядку та (або) не придатні для експлуатації" (далі – проект постанови).

Метою видання проекту постанови є врегулювання питань, пов’язаних із переданням вилучених за порушення митного законодавства транспортних засобів на утилізацію, вимоги до суб'єктів господарювання, що здійснюватимуть утилізацію, урегулювати безпосередньо порядок поводження з відходами, їх видалення та утилізацію, уніфікувати фінансові аспекти покриття відповідних витрат та їх документальне оформлення тощо.

Проект постанови та аналіз впливу регуляторного акта оприлюднено на офіційному веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у розділі „Регуляторна політика”.

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця від дати оприлюднення проекту постанови на адресу розробника: 04655, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку, e-mail: konfiscat@minrd.gov.ua, а також на адресу Державної регуляторної служби України: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11,      e-mail: mail@dkrp.gov.ua.

Консультації щодо проекту постанови з боку Державної фіскальної служби України можна отримати за телефоном 281-30-16 (Бондаренко Василь Анатолійович).

Обговорення проекту постанови проводиться у рубриці «Обговорення проектів нормативно-правових актів» на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада» (http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).

З проектом постанови, пояснювальною запискою та порівняльною таблицею ви можете ознайомитися за посиланням: http://sfs.gov.ua/diyalnist-/regulyatorna-politika-/regulyatorna-politika/2015-rik/64888.html

Джерело: http://uteka.ua/channels_store/publication/Poryadok-utilizacii-transportnix-zasobiv-11162

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!