Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Порядок розкриття інформації емітентами цінних паперів зазнав змін

October 27, 2015

Затверджено зміни до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.

Зокрема, уточнено, що розкриття регулярної річної інформації має здійснюватись шляхом розміщення в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР, розміщення на сторінці в мережі Інтернет, опублікування в офіційному друкованому виданні та подання до НКЦПФР у строк не пізніше 30 квітня року, наступного за звітним.

Емітенти цінних паперів до подання регулярної річної інформації до НКЦПФР розміщують її в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР та на сторінці в мережі Інтернет, опубліковують в офіційному друкованому виданні.

При розкритті виправленої регулярної та особливої інформації шляхом опублікування в офіційному друкованому виданні емітент може опублікувати саме ту частину інформації, яку було спростовано та виправлено із зазначенням офіційного друкованого видання (найменування, дата і номер офіційного друкованого видання), в якому було опубліковано інформацію, що підлягає спростуванню.

Також уточено особливості розкриття інформації іноземними емітентами - нерезидентами та міжнародними фінансовими організаціями.

Рішення НКЦПФР від 01.09.15 р. № 1348 набуде чинності з 31.12.15 р. Готується до опублікування в „Офіційному віснику України” від 03.11.15 р. № 85.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!