Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Порядок отримання інформації про нерухомість в електронній формі

March 6, 2015

Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (далі — Реєстр прав) в електронній формі надається через його офіційний веб-сайт як інформаційна довідка за заявою юросіб та фізосіб, заповненою українською мовою за допомогою спеціальної форми на сайті.

Отримати інформацію можуть лише користувачі, які:

 

  • зареєструвалися на офіційному веб-сайті Укрдержреєстру;
  • надали відомості про власне ПІБ, реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), серію та номер паспорта громадянина України чи реквізити іншого документа, що посвідчує особу, найменування та податковий номер юрособи (якщо інформація запитується в інтересах юрособи її керівником чи представником);
  • внесли плату за інформацію з використанням платіжних систем через інтернет.

 

 Під час надання інформації з Реєстру прав, окрім відомостей, що містяться в ньому, використовуються також дані Реєстру прав власності на нерухоме майно, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна та Державного реєстру іпотек, які функціонували до 01.01.2013. Зокрема, шляхом пошуку, перегляду та, за необхідності, друку інформації про зареєстровані речові права та їх обтяження на об’єкт нерухомості, яка є актуальною на дату та час її формування.

 

 Пошук здійснюється за реєстраційним номером, адресою об’єкта нерухомості, місцезнаходженням/кадастровим номером земельної ділянки.
Джерело: http://uteka.ua/ 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!