Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Отримати довідку з реєстру про банкрутство відтепер можна онлайн

May 26, 2015

Міністерство юстиції запустило он-лайн сервіс із надання інформаційних довідок з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, а також систему автоматичного оприлюднення оголошень про проведення аукціонів з продажу майна підприємств-банкрутів.
Будь-яка фізична чи юридична особа може скористатися цим електронним сервісом. Для цього достатньо зайти на сайт Міністерства юстиції, пройти нескладну процедуру реєстрації, вказати пошукові дані й безкоштовно отримати необхідний документ.
Виконання усіх вищезазначених процедур займає не більше 5 хвилин, а отриману довідку можна роздрукувати і вона має таку ж юридичну силу, як і ті документи, що видаються в органах юстиції.
Окрім цього, 15 травня почала діяти система автоматичного оприлюднення оголошень про проведення аукціонів з продажу майна підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, та повідомлень про результати аукціонів.
Запровадження автоматизованої електронної системи обробки і оцінки документів, які подаються на оголошення про проведення аукціону, повністю виключає суб′єктивний фактор під час прийняття рішень. Повністю позбавлено суб′єктивного впливу спеціалістів, які раніше робили оцінку документів. Є комп′ютеризована система, яка обробляє ці документи і, перевіряючи їх комплектність і відповідність вимогам, які ставляться до того чи іншого пакету документів, дає погодження.

За матеріалами офіційного веб-сайту Мін’юсту.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!