Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів і аудиторів (УАСБА)

September 18, 2015

Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів і аудиторів (УАСБА) - це нове, прогресивне, по-європейськи професійне і по-українськи дружнє громадське об’єднання, яке було засновано у 2004 р. На даний момент УАСБА є дійсним членом  Євразійської ради сертифікованих бухгалтерів і аудиторів (ACCAA)  і асоційованим  членом Міжнародної федерації бухгалтерів (IFAC).
Сьогодні Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів і аудиторів – це всеукраїнська, недержавна неприбуткова організація, яка згуртувала навколо себе біля 3 000 фахівців бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. Члени УАСБА – це головні бухгалтери, фінансові директори, аудитори, викладачі, бухгалтери-аналітики, фахівці фінансової сфери потужних українських підприємств, середнього та малого бізнесу. Усі вони пройшли сертифікацію міжнародного рівня та отримали відповідні сертифікати. Ці люди – справжні професіонали нового покоління фінансового топ-менеджменту нашої держави, які пройшли кваліфікаційну підготовку найвищого міжнародного ґатунку.  

УАСБА це:

  1. Нове покоління фахівців фінансової справи, спраглих до нових світових тенденцій та останніх здобутків у сфері обліку та аудиту.
  2. Активні та життєрадісні, впевнені та цілеспрямовані люди, котрі люблять свою роботу та обожнюють активний відпочинок.
  3. Унікальна соціально-професійна спільнота, завжди відкрита та прихильна до нових людей та ідей – це країна без кордонів, бурхлива гірська ріка, яку постійно наповнюють нові струмочки, цілий світ, де кожен знайде друзів, партнерів та однодумців.

Наша місія - сприяти розвитку професії та забезпечувати фахове зростання наших колег в Україні, захищати інтереси нашої професійної спільноти, вивести статус обліку, аудиту і бухгалтерської справи в цілому на якісно новий рівень, як у професійному аспекті, так і у сприйнятті їх суспільством.

Наші завдання:

  • забезпечувати, вдосконалювати та розвивати фундаментальні засади професії;
  • впроваджувати новітні світові напрацювання та стандарти у галузі обліку та аудиту в Україні;
  • забезпечувати потреби ринку у висококваліфікованих кадрах, тим самим зміцнювати та розвивати його.

Наша діяльність базується на дотриманні професійних вітчизняних, європейських та світових стандартів і принципів, дотриманні етичних норм та повному виконанні вимог Кодексу МФБ.
А ще - у нас зібралися ті, хто хочуть досягти значно більшого, ніж підтвердження стереотипу бухгалтера. Семінари, тренінги, майстер-класи, програми міжнародної сертифікації і просто веселий, щирий та дружній колектив, об’єднаний спільними інтересами – це УАСБА.

Приєднуйтесь до нас і ви відкриєте для себе багато нового, цікавого та корисного!!!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!