Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Положення про службу зайнятості

February 19, 2015

Відповідно до абзацу третього пункту 4 постанови КМУ від 05.03.14 р. № 90 "Деякі питання державного управління у сфері зайнятості населення" затверджено Положення про державну службу зайнятості.
Встановлено, що гранична чисельність працівників Служби погоджується Міністерством соціальної політики України та затверджується Головою Служби.
Фінансування діяльності Служби та виконання нею функцій, передбачених законодавством, у тому числі цим Положенням, здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов`язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
Умови оплати праці працівників Служби визначаються наказом Мінсоцполітики.
Штатний розпис управління Служби затверджується начальником відповідного головного управління Служби в межах затвердженої начальником головного управління Служби граничної чисельності та відповідно до структури Служби в АР Крим, області або місті Києві, затвердженої Головою Служби.
Кошторис видатків управління Служби затверджується начальником відповідного головного управління Служби в межах кошторису видатків Служби в АР Крим, області або місті Києві.

Наказ Мінсоцполітики від 20.01.15 р. № 41 набуде чинності з дня опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!