Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Положення про форму та зміст розрахункових документів пропонують змінити

August 7, 2017

Розроблено проекту наказу Мінфіну «Про внесення змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів». Положення затверджене наказом Мінфіну від 21.01.16 р. № 13.
Проект розроблено у зв’язку з тим, що з моменту видання зазначеного наказу внесено відповідні зміни щодо обов’язку суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу, проводити розрахункові операції через РРО з використанням режиму попереднього програмування найменування (для пального із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТЗЕД), цін товарів (послуг) та обліку їх кількості.
Зазначення РРО даних про код товару в описі товару передбачено п. 2 Вимог щодо реалізації фіскальних функцій РРО для різних сфер застосування, затверджених постановою КМУ від 18.02.02 р. № 199 та відповідно п. 2 Вимог, затверджених постановою КМУ від 02.03.16 р. № 149. Таким чином, є можливість відображення у розрахункових документах, які друкуються РРО, крім інших реквізитів, також і коду товару (послуги).

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!