Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Підписано техумови для харчових наборів нового зразка

September 27, 2016

Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак підписав технічні умови для харчових наборів нового зразка.
Позаду – об’ємна і напружена робота волонтерів, спеціалістів Центру розвитку та супроводження матеріального забезпечення Збройних Сил України. Попереду – не менш важливий етап – погодження цих технічних умов із профільними міністерствами та Кабінетом Міністрів України.
Варто зазначити, що даними технічними умовами розширено асортимент страв, - наразі до раціону розроблено 18 страв. Калорійність для польових наборів нового зразка складає 3500 Ккал, а в посиленому варіанті для військовослужбовців у зоні проведення АТО - 4200 Ккал на добу та передбачається використання безполуменевого нагрівача їжі.
Розробники врахували досвід країн-членів НАТО щодо калорійності та упаковки, але у питанні асортименту страв врахували особливості національної кухні.
Окрім цього, у зазначеному харчовому наборі буде використовуватися нова технологія пакування (реторт-пакет), що дозволить отримати готові страви не потребуючи термічної обробки, та забезпечить компактність й зручність під час використання.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Podpisany-texusloviya-dlya-pishhevyx-naborov-novogo-obrazca

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!