Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Планується впровадити автоматизовану систему контролю за обігом алкоголю та тютюну

July 25, 2016

Кабмін прийняв розпорядження від 06.07.16 р. № 497-р "Про схвалення Концепції створення та впровадження автоматизованої системи контролю за обігом підакцизних товарів (алкогольних напоїв та тютюнових виробів) "Електронна акцизна марка".
Метою Концепції є створення та впровадження автоматизованої системи контролю за обігом підакцизних товарів (алкогольних напоїв та тютюнових виробів) "Електронна акцизна марка", яка забезпечить контроль за обігом підакцизних товарів від виробника або імпортера до кінцевого споживача, мінімізацію впливу людського фактора на адміністрування акцизного податку, збільшення доходів бюджету від сплати акцизного податку, зменшення обсягів реалізації підакцизних товарів без сплати акцизного податку, унеможливить легалізацію незаконно виготовлених/імпортованих підакцизних товарів та, відповідно, забезпечить зменшення обсягів незаконного обігу підакцизних товарів.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Planiruetsya-vnedrit-avtomatizirovannuyu-sistemu-kontrolya-za-oborotom-alkogolya-i-tabaka

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!