Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Переказ з картки на картку можна буде скасувати

July 26, 2016

Відправник переказу зможе повернути гроші назад. Але за кількох умов.
Такий функціонал пропонує сервіс грошових переказів UAPAY. В особистому кабінеті клієнти зможуть скасувати транзакцію. Однак повернути кошти можна тільки якщо переклад був відправлений на e-mail або номер телефону одержувача.
Під час цієї операції замість номера карти відправник вводить e-mail, або номер телефону одержувача. На вказану адресу надходить повідомлення про переведення і посиланням на сайт, де одержувачу потрібно ввести номер своєї картки для зарахування коштів. До того, як він це зробить ініціатор транзакції може перервати операцію. Скасувати переказ з картки на картку можуть тільки зареєстровані користувачі.
Функціонал особистого кабінету також включає двухфакторную аутентифікацію при вході, можливість реєструвати платіжні карти, складати списки одержувачів переказів і аналізувати історію транзакцій.
Українці поступово починають відмовлятися від традиційних сервісів грошових переказів на користь більш сучасних рішень. Все більшою популярністю користується переказ коштів з картки на картку. Зростають обсяги Р2Р-переказів, збільшується число їх користувачів і середня сума одного переказу.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Perevod-s-karty-na-kartu-mozhno-budet-otmenit

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!