Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік харчових продуктів, які представляють ризик для здоров`я людей

7 лютого 2014 р.

З метою виконання вимог Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів"  затверджено:
- переліки харчових продуктів, які звичайно представляють високий та низький ризик для здоров`я людей;
- критерії для складання програми вибіркового санітарного контролю харчових продуктів;
- спеціально визначений відсоток імпортованих вантажів, що представляють ризик для здоров`я людей і які підлягають обов`язковому розширеному санітарному контролю згідно з програмою вибіркового санітарного контролю за харчовими продуктами, підконтрольними державній санітарно-епідеміологічній службі;
- програму стандартного та вибіркового розширеного санітарного контролю харчових продуктів, підконтрольних державній санітарно-епідеміологічній службі, які зазвичай представляють високий та низький ризик для здоров`я людей.

Постанова Держсанепідслужби від 30.12.13 р. № 28 набула чинності з 01.01.14 р.
[d1182] 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!