Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відгук переможниці акції "Тур вихідного дня" Ладики Любов Олександрівни

July 1, 2014

  Мене зовуть Любов Олександрівна. Я працюю головним бухгалтером в одному із державних підприємств міста Тернополя. Наше підприємство передплачує газету "Баланс" вже третій рік. Вона дуже допомагає мені в роботі, так як усі новини в законодавстві подаються оперативно. Консультації на різні теми дають мені повну інформацію про зміни в бухгалтерському та податковому обліку. Завжди перечитую коментарі редакції, в яких доступно роз`яснюються всі новини в законодавстві. Дуже цікаві та потрібні для бухгалтерів тематичні спецвипуски газети.

  Також я постійно відвідую семінари для передплатників газети "Баланс", які проводяться у нас в Тернополі. На них ми можемо послухати консультації аудиторів і представників податкової інспекції, пенсійного фонду та фонду соцстраху, поставити їм запитання, а також поспілкуватись із іншими бухгалтерами. Представники газети організовують нам також і святковий семінар на День бухгалтера. Запрошення на семінари, новинки "Бібліотеки Балансу", календарі нам приносить регіональний представник Голик Галина Іванівна.

  Про проведення розіграшу "Тур вихідного дня " серед передплатників газети "Баланс" я дізналась із розсилки редакції газети по електронній пошті. Зареєструвалась на сайті і була дуже здивована, коли мені подзвонили з "Баланс-Клубу" і повідомили, що я виграла путівку на вихідні на День Перемоги та ще й в Одесу, де я була ще у 80-х роках. Я, звичайно, відразу ж погодилась їхати, хоча ситуація на півдні України вже тоді була напружена, а перед самою поїздкою стались трагічні події в Одесі. Але я вирішила не втрачати такий шанс, і ми з колегою по роботі Надією поїхали до Одеси, про що тепер зовсім не жалкуємо.

  Відпочинок виявився дуже активним, ми побували в цікавих історичних місцях Одеси, нам провели екскурсію по центральній частині Одеси і в катакомбах. Проживали ми в готелі Vele Rosso, рівень сервісу в якому відповідав європейським стандартам. В номерах дуже чисто, затишно, харчування в ресторані задовольняло будь-які наші забаганки. Крім того, ми мали можливість позайматись у фітнес-залі, відвідали сауну. Прогулялись берегом моря, шкода,що не позагаряли, бо не було погоди.

  Відпочинком дуже задоволена, за що я вдячна "Баланс-Клубу". Бажаю всім бухгалтерам читати і передплачувати газету "Баланс" і вигравати такі ж гарні поїздки на вихідні дні. Особлива подяка Оленці Лихвар, яка організувала і провела ці вихідні дні з нами, цікавилась нашою роботою, проблемами і досягненнями в нашому житті. Також завдяки поїздці я мала нагоду познайомитись ї подружитись з цікавими і милими людьми, з якими, я думаю, ми тепер будемо підтримувати зв`язок. Дуже вдячна всім, хто організував для нас такий чудовий відпочинок. 
[p1488] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!