Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відгук переможниці акції "Тур вихідного дня" Колесової Ірини

September 1, 2014

Місто, яке ми могли б полюбити… 

Що відчуваєш, коли лунає дзвінок в офісі і представник ТОВ «Баланс» повідомляє, що тебе чекає подорож до Львова на три дні і дві ночі на двох? Недовір`я (я ніколи нічого не вигравала). Скепсис (безплатний сир тільки в мишоловці). Усвідомлення дійсності подорожі в найближчі вихідні. (Що робити, шефе? Усе пропало. Квитки? Де моя бісова валіза? Де взяти цього другого попутника? І т. д.). А далі в тобі прокидається цікавість і здоровий авантюризм.

Що далі?

Ми в поїзді Дніпропетровськ – Трускавець. Серйозно збиралися ретельно пропрацювати Фіцджеральда і Фейтхвангера? Забудьте. Насіннячко, чай із Калькутти, попутники, вирішальні проблеми всесвіту в сусідньому купе і колоритні провідники – це наше все.)

Ми в готелі «Львів». Перевагу розташування розумієш після першої прогулянки до центру міста. Це 2 хвилини до Оперного театру і 15 хвилин до Ратуші. При цьому на тебе чекає тихий затишний двомісний люкс із усіма зручностями (шведський стіл уранці і святкова вечеря з колегами). Окремої уваги заслуговує менеджер ресторану: підкуповує простотою в спілкуванні і професіоналізмом. Спасибі їй за організацію нашого харчування.

Ми і Львів. Тепер про головне. Із чого почати історію знайомства з новим для тебе містом? У кожного свій «рецепт». У нашому розпорядженні було три дні і дві ночі, карта міста Львова і трохи топографічного кретинізму. Що ми встигли:

– таки поселилися в готель;

– усвідомили, що Львів – це місто, яке любить і чекає туристів. Туристичний Львівський Вавілон – це площа Ринок і прилеглі до неї квартали. Нас спокушав Львів гастрономічний – маленькими затишними ресторанами, кав`ярнями, пивними пабами та іншим. Штрудель, шоколад, пиво, кава, бензиновка, врешті-решт, десерт «презент для Кобіти» – ми вас спробували і не забудемо ніколи!

Не встояли ми і перед Львовом історичним: брущатка, вузкоколійні трамваї, храми та музеї, житлові квартали середньовічної та австрійської архітектури з химерними балконами і входами, які чекають своїх мешканців і зберігають їх секрети. Ви порадували наше естетичне его і дали поживу для розуму;

– по дорозі назад додому, розкладаючи враження по поличках (професійна недуга), раптом подумалося, що Львів – це місто, яке ми могли б полюбити. Що запам`яталося найбільше– це люди і будинки. Хочеться повернутися до них ще раз. Одного разу, восени, приїхати на невизначений час, відкинути туристичну мішуру і прокласти свій маршрут у цьому місті: кав`ярня, паб, алея для прогулянок, дружня бесіда за чаркою коньяку, прем`єра в опері і, можливо, «кривий будиночок», що чекає саме нас і готовий ревно берегти вже наші таємниці.

 

Висновок. Хочеться написати щось банальне. Як показує досвід, за банальностями ховається життєва істина. Наприклад:

співробітничайте і подорожуйте разом із ТОВ «Баланс-Клуб» – не пошкодуєте!

– дуже приємно себе усвідомлювати зрілим професіоналом, до якого саме так і ставиться інформаційний партнер ТОВ «Баланс-Клуб»! (Спасибі за те, що маркетингова стратегія ТОВ «Баланс-Клуб» ураховує бажання «зрілих професіоналів» отримувати позитивні емоції не тільки від ефективності праці) ;

– окреме спасибі співробітникові ТОВ «Баланс-Клуб» Олені Лихварь за супровід і вирішення організаційних питань, що зробило нашу подорож легкою і приємною.

 [i1638]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!