Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відображення в декларації з ПДВ суми, визначеної в податкових повідомленнях-рішеннях за формою «В1» або «В3»

November 4, 2016

Заявлена й невідшкодована сума бюджетного відшкодування за декларацією, на яку складено повідомлення-рішення за формою «В1», зменшується в інтегрованій картці платника податків, що ведеться в контролюючому органі. Своєю чергою, така сума не підлягає відображенню в податковій декларації з ПДВ.
Завищена сума, на яку складено повідомлення-рішення за формою «В3», зменшується в інтегрованій картці платника податків, що ведеться в контролюючому органі.
За відсутності порушень норм ст.ст. 197–199 ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ така сума може бути врахована платником зі знаком «+» у рядку 16.3 податкової декларації з ПДВ за звітний (податковий) період, на який припадає день узгодження цього податкового повідомлення-рішення з обов’язковим заповненням спеціального поля в податковій декларації, де вказуються дата, номер податкового повідомлення-рішення та сума зменшення від’ємного значення за результатами перевірки.
(підкатегорія 101.16 «ЗІР»).

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Otrazhenie-v-deklaracii-po-NDS-summy-opredelennoj-v-nalogovyx-uvedomleniyax-resheniyax-po-forme-V1-ili-V3

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!