Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Щодо вдосконалення порядку забезпечення техзасобами реабілітації осіб з інвалідністю

September 29, 2016

28 вересня відбулося засідання урядового комітету з питань соціальної політики та гуманітарного розвитку.
Члени урядового комітету розглянули та схвалили проект постанови Кабінету Міністрів України, яким пропонується вдосконалити порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення, затверджених постановою Кабміну №321 від 5 квітня 2012 року, та уточнити перелік технічних та інших засобів реабілітації.
Так, проектом постанови пропонується, зокрема, встановити, що постраждалим внаслідок АТО, у разі потреби, здійснюється первинне протезування  на строк, необхідний для формування кукси (від 1 до 12 місяців), зменшити строки експлуатації протезів та ортезів підвищеної функціональності для осіб, які працюють, служать, навчаються.
Крім того, проектом акта передбачено спрощення механізму взяття на облік і забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів, інших осіб, які переселилися з районів проведення АТО.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Otnositelno-sovershenstvovaniya-poryadka-obespecheniya-texsredstvami-reabilitacii-lic-s-invalidnostyu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!