Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відкриття 2-го Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України»!

June 20, 2014

Шановні колеги! Раді повідомити, що 20 червня 2014 р. починає свою роботу 8-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес. Сподіваємося, що ця грандіозна подія, а також 2-й Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України» покладуть початок оновлення економіки нашої країни.  

Спостерігаючи за подіями, що відбуваються в нашій країні, складно залишатися байдужим. Тому зараз особливо актуально прийти до балансу між зовнішнім тиском і необхідним для розвитку підприємств і нашої країни в цілому позитивним результатом. Тому пропонуємо вам направити енергію на творення!

  Досвід 1-го конкурсу показав не тільки актуальність даного заходу, але й його велику затребуваність. Учасники підтвердили і підвищили свій професійний рівень і рівень своїх компаній. Позитивні результати доводять, що талановиті бухгалтери не тільки ведуть баланс, але й примножують активи підприємства, а отже, і нашої країни в цілому.

Завдяки робочій групі з 400 бухгалтерів і власників (директорів) бізнесу ми змогли з`ясувати проблеми і потреби бухгалтерів. У зв`язку з чим вирішили створити додаткові сервіси:

  • інформаційний майданчик з відкритим доступом для учасників, що пройшли 1-й тур конкурсу, на якій будуть представлені успішні приклади більше 5 000 бухгалтерів по роботі з контролюючими органами, створенню звітності для інвестицій, взаємодії з маркетинговими службами і постачальниками;
  • СМС-голосування, на якому колеги та друзі зможуть підтримати учасника. 

Цього року учасників чекають нові цікаві завдання, удосконалена система конкурсного відбору, можливість підвищення особистої репутації і престижу професії, які формують у суспільстві позитивний образ бухгалтера.

У 2-му Всеукраїнському конкурсі «Кращий бухгалтер України» можуть взяти участь усі бажаючі бухгалтери-практики, незалежно від стажу і місця роботи.

Для цього потрібно зареєструватися на сайті http://ua-award.org.

Номінації конкурсу представлені в 3 категоріях:

  • Кращий бухгалтер комерційної організації.
  • Кращий бухгалтер бюджетної організації.
  • Гордість професії.

Конкурс проводитиметься в 3 етапи – з постійно оновлюваним online рейтингом:
1-й тур – тестування з можливістю буквально за 30 хвилин отримати визнання і диплом бухгалтера-практика.
2-й тур – питання для професіоналів, які вільно вибирають найбільш вигідний для підприємства варіант роботи, можуть підготувати привабливу для інвесторів фінансову звітність, а отже, гідні отримати диплом бухгалтера-професіонала.
3-й тур – рівень бухгалтера-експерта, який створює правила обліку на своєму підприємстві, уміє виходити  зі складних ситуацій, навіть із законодавчою невизначеністю, і може відстоювати свою позицію перед контролюючими органами і керівництвом підприємства.
Шість фіналістів конкурсу, які готові ділитися своїм досвідом і робити внесок у розвиток нашої економіки, братимуть участь у розробленні методології бухгалтерського обліку для Міністерства фінансів України на 2015 рік і тим самим зможуть вплинути на законодавчу базу країни. Лауреати конкурсу нагороджуються почесними дипломами і цінними подарунками.

До журі 2-го і 3-го етапу увійдуть представники державних органів, власники і директори підприємств, фахівці в галузі фінансів і бухгалтерського обліку з різних країн світу і переможці конкурсу «Кращий бухгалтер України-2013».

Конкурс об`єднує різних, але взаємопов`язаних учасників економіки України (компанії, організації, держустанови), мотивує підвищувати свій професійний рівень і передавати успішний досвід, роблячи внесок у майбутнє, а також сприяє взаємному розвитку і підтриманню один одного заради загального блага і поліпшення ситуації в нашій країні.

Запрошуємо всіх бухгалтерів, компанії та організації підтримати 2-й Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України-2014» і зареєструватися на сайті: http://ua-award.org

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!