Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відкрито програму кредитування соціального підприємництва

April 7, 2016

Програма пільгового кредитування WNISEF та «Ощадбанку» забезпечить доступ представникам соціального підприємництва до фінансових ресурсів загальним обсягом 100 млн. грн. Користь від діяльності таких підприємств отримають у першу чергу жінки, люди з особливими потребами, вимушені переселенці з південних та східних регіонів та представники інших визначених груп.
Соціальні підприємці - це люди з інноваційними ідеями для вирішення найбільш гострих соціальних проблем суспільства. Замість того, щоб залишати вирішення соціальних потреб державному або бізнес-сектору, соціальні підприємці вирішують цю проблему шляхом зміни системи, розширюючи кордони стандартного мислення. Компанії, які підтримують соціальне благо і не зосереджені виключно на генеруванні прибутку, винаходять нові шляхи для перетворення нашого суспільства на краще та поліпшують життя наших співгромадян.
Джерелом фінансування цих кредитів є програма технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) вартістю 30 млн. доларів США, виконавцем якої є Western NIS Enterprise Fund.
Ключові факти:
- сума одного кредиту варіюється в межах від 250 000 до 2 500 000 гривень;
- термін кредитування до 3-х років для придбання обладнання, нерухомості та до 2-х років для поповнення обігових коштів;
- фіксована ставка протягом всього терміну кредиту 5 % або 10 % річних, яка буде встановлюватися кредитним комітетом програми індивідуально;
- цільове використання кредиту: придбання обладнання нерухомості, поповнення обігових коштів.

Джерело: http://uteka.ua/ua/publication/Otkryta-programma-kreditovaniya-socialnogo-predprinimatelstva.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!