Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відкореговано порядок ведення реєстру учасників Фонду гарантування вкладів фізосіб

October 30, 2013

Викладено у новій редакції Положення про порядок ведення реєстру учасників Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, затверджене рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізосіб від 12.07.12 р. № 7.
Відповідно до нової редакції Фонд уносить інформацію про банк до реєстру та здійснює оформлення Свідоцтва, яке видається Голові правління банку (ради директорів) або уповноваженій ним особі (на підставі належним чином оформленої довіреності) протягом семи робочих днів (раніше - п`яти) з дня отримання Заяви.
У разі реорганізації банку правонаступник протягом семи робочих днів (раніше - п`яти) з дня реєстрації Нацбанком змін письмово повідомляє Фонд про проведену реорганізацію з посиланням на відповідні документи, що підтверджують ці зміни, і повертає до Фонду Свідоцтво того учасника Фонду, який реорганізувався.
Також Фонд надав деякі уточнення щодо здійснення контроля за дотриманням учасниками Фонду вимог цього Положення. Так, інспекційна перевірка передбачає перевірку інспекторами(ом) учасника Фонду за його місцезнаходженням. Дистанційний контроль полягає в перевірці повноти та своєчасності надання відомостей учасниками до Фонду відповідно до вимог цього Положення.
Учасник Фонду зобов`язаний надати інформацію на запит Фонду щодо перевірки відомостей, що містяться в реєстрі, у строки та за формою, які визначені запитом.

Рішення Фонду гарантування вкладів фізосіб від 23.09.13 р. № 29 набуде чинності з дня опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!