Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відмова у погодженні проектів землеустрою може бути лише вичерпною

February 11, 2015

Верховна Рада України ухвалила у цілому законопроект № 1025-1 "Про внесення змін до статті 186-1 Земельного кодексу України щодо спрощення процедури погодження проекту землеустрою", яким регламентується відмова у погодженні проектів землеустрою.
Встановлено, що у висновку про відмову погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, органами виконавчої влади, які здійснюють його погодження, має бути надано вичерпний перелік недоліків проекту землеустрою та розумний строк для усунення таких недоліків, який також при проханні розробника проекту може бути продовжений.
Відмова у погодженні проекту землеустрою може бути лише у випадку, якщо не були усунені недоліки, на які було вказано в попередньому висновку. Відповідно до закону, не можна відмовити в погодженні проекту землеустрою з інших причин.
Крім того, цим органам забороняється повторно відмовляти у погодженні таких проектів у разі, якщо усі зауваження, висловлені у їх попередньому висновку, були усунені, та висувати додаткові зауваження до проекту у разі, якщо такі зауваження не були висунені у попередньому висновку.

За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!